KUPUS DIJETA

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

KUPUS DIJETA

Post od dolce-vita »

Pozdrav svima,

Drzim ovu dijetu vec nekoliko dana, i volela bih da mi kaze neko ukoliko je imao isustva sa istom, koliko je efikasna u vasem slucaju?Takodje me zanima, da li su moguce neke varijacije, u smislu menjanja nekih anmirnica, npr umesto mleka, nemasni jogurt, umesto govedine pilece belo na rostilju?Sto se mene tice, ja sma je drzala i drzim vec nekih 5 dana, ali nazalost napravila sma pauzu dva dana, i skinula sam 2kg.To mi je dalo podsticaj za dalje,i sad cu je drzati u kontinuitetu.Svidja mi se sto kratko traje, i zdrava je , jer svakakmo moram da ocistim organizam.
Volela bih da razmenimo iskustva :wink:
Hvala unapred
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Re: KUPUS DIJETA

Post od dejan27 »

Helo dolce-vita

probala ja kupus dijetu i smrsala sam par kila ali mi je i blokirao zeludac a posle tog iskustva sam se manila dijeta! :D

JA sam sad uzela caj kirkolinu kaze mi koleginica da je super za prociscavanje organizna a sto se dijete tice ja sam se manila bogami!

Pozdrav
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

Post od dolce-vita »

Ja sam uz ovu dijetu smrsala neki 5 kg.ali su mi se i vratili ti kg.Milsim d moze biti delotvorna, jer prociscava organizam.Ne znam kako mislis blokirao zeludac?

Slika
dejan27
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 02, 2008 12:56 pm

Post od dejan27 »

Bukvalno nije hteo da radi niti da povratim niti da me izvines znas sta na nuli mislim da jedno tri dana nisam ni jela skoro pa nista samo sam mogla kao vode da pijem. a ko da su me nozevima boli uzas! :D
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član

Post od dolce-vita »

Pa, kod mene je bilo obrnuto, non stop sam isla da vrsim malu nuzdu da izvines.Dobra je za prociscavanej organizma, ali ume i da bude opasna ako s edobro ne koristi, ili ako neko ima slabu k.sliku.

Slika
Odgovori