Pozdrav,
imam problem sa kozicom koja prekriva glavic, pre nekih nedelju dana malo mi se zacrvenela kozica koja prekriva glavic i malo se teze prevlacila preko glavica. Prekinuo sam seksualne odnose na nekoliko dana sa partnerkom (veza duza od godinu dana) dok nisam smatrao da je sve ok. Kada se sve smirilo imali smo odnos i sad mi se ta kozica nadula i zacrvenela.
Sta to moze da bude i da li je nesto ozbiljno?
Hvala unapred.
Naduvena kozica koja prekriva glavic
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Naduvena kozica koja prekriva glavic
mozda je samo iritacija od seksualnog odnosa (ako je dugo trajao, bio grub, slaba podmazanost)...i to bi trebalo da se brzo smiri, vodite dobro racuna o higijeni...ako se ne smiruje moguce je da je nastala neka infekcija, onda se javite lekaru da bi se ordinirala odgovarajuca terapija...ukoliko imate problema sa tesnijom kozicom koja doprinosi povredjivanju tokom odnosa treba razmotriti cirkumciziju, kao i ukoliko dodje do njenog suzenja usled ponavljanih upala...
pa izgleda da je to bilo, malo smo preterali verovatno pa se kozica iziritirala.
Sto se tice higijene, tusiram se po 3-4 puta na dan, a negde sam procitao da to takodje moze da bude problem.
prekinuli smo na par dana i sve se smirilo i sad radi kao nov
Sto se tice higijene, tusiram se po 3-4 puta na dan, a negde sam procitao da to takodje moze da bude problem.
prekinuli smo na par dana i sve se smirilo i sad radi kao nov

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 31, 2008 2:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav.
Imam isti ili slican problem. Veceras kada sam otisao da se tusiram primetio sam da mi se taj sam kraj kozice sa donje strane malo naduo i crveni se. Zabrinjava me jer nisam imao seksualne odnose oko 3-4 meseca, a bio sam na kampovanju prosli vikend. Nisam se kupao 2 dana tada. Jel moguce da je zbog toga?
Da li da mazem necim to mesto ili sta da radim??
Imam isti ili slican problem. Veceras kada sam otisao da se tusiram primetio sam da mi se taj sam kraj kozice sa donje strane malo naduo i crveni se. Zabrinjava me jer nisam imao seksualne odnose oko 3-4 meseca, a bio sam na kampovanju prosli vikend. Nisam se kupao 2 dana tada. Jel moguce da je zbog toga?
Da li da mazem necim to mesto ili sta da radim??
bez obzira sto nije bilo odnosa 3-4 meseca, iritacija moze da nastane i tokom same masturbacije usled trenja...ako dugo traje, ako je bila gruba, ako je glans vlazan i lepljiv, posebno ako postoji neki problem sa frenulumom i kozicom...pauziraj dok se to ne smiri, odrzavaj dobro higijenu polnih organa, i da uvek odrzavas sredinu ispod kozice cistom i suvom...to se brzo smiruje, verujem da je vec danas mnogo bolje...
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Avg 31, 2008 2:19 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uf, jeste mnogo je bolje, mislim da je sad sve ok. Sinoc mi nije bilo sve jedno, bojao sam se da ce biti jos gore kada se probudim.
Hvala vam na odgovoru.
Hvala vam na odgovoru.