alergija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
tamara.radak86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2009 8:49 am

alergija

Post od tamara.radak86 »

Vec cetiri godine unazad imam alergiju,ili ne mogu da nazovem neke promene po kozi u vidu crvenih pecata po rukama i izmedju prstiju koji previse svrbe,i cesanjem se pretvaraju u bele prstenove koji po nekad i pomodre.Lekar opste prakse me je poslao kod alergologa ali nista nisu otkrili.Doktor mi je rekao da pijem klaritin,ali mi ne pomaze.Stvarno ne znam sta bi moglo da bude,i sta da koristim od lekova?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Pronadji dobrog alergologa, uradi alergo testove, test intolerancije na hranu krvnu sliku sa IG i alergolog ce verovatno promeniti terapiju i ubaciti neshto za lokalnu primenu, kremu ili gel poshto je leto.

Ne bi bilo loshe da odete i kod dermatologa, najgore vam je sedeti kod kuce i ne chiniti nishta.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
tamara.radak86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 25, 2009 8:49 am

Post od tamara.radak86 »

Radila sam alergo test koji nije pokazao da sam na nesto alergicna,i doktor mi je rekao da ne zna sta je,da ko zna od cega mi izlazi.Kod dermatologa nisam bila.
mk1964
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 29, 2010 8:21 am

Re: alergija

Post od mk1964 »

tamara.radak86 napisao:Vec cetiri godine unazad imam alergiju,ili ne mogu da nazovem neke promene po kozi u vidu crvenih pecata po rukama i izmedju prstiju koji previse svrbe,i cesanjem se pretvaraju u bele prstenove koji po nekad i pomodre.Lekar opste prakse me je poslao kod alergologa ali nista nisu otkrili.Doktor mi je rekao da pijem klaritin,ali mi ne pomaze.Stvarno ne znam sta bi moglo da bude,i sta da koristim od lekova?
Možda da pokušaš s Tahitian noni sokom. Znam da je skup, ali stvarno je djelotvoran, i to ne smao kod alergijskih problema. Javi se ako te interesira.
Pozdrav
Odgovori