Prijatelji,pomagaj te,zadnjih 10-ak dana slabo jedem jer posle toga imam osecaj mucnine u stomaku tj.zelucu.
Kao klinac dok sam bio "elegantno popunjen" imao sam probleme sa zelucem ako previse jedem pa me boli po 4,5 dana i tada samo supe,pire i sl.
To je prestalo nakon puberteta,ali prosle nedelje me isto malo poboljevao nakon 7,8 god. pa 4,5 dana sam malo jeo i uglavnom laku hranu (do duse moji su bili na odmoru pa sam uglavnom jeo ribe,soju,peciva,salame,a slabo tecnosti).
Jel to moze biti neki zdravstveni problem ili jednostavno tako organizam reaguje?
Visok sam 184cm,a imam 81-82 kg,mada sam do pre 10-15 dana imao skoro 84,pa sam nakon ovog gladovanja od par dana smrsao.
Jos i treniram u teretani ali kad ustanem ujutru nikad pre treninga ne mogu da jedem (a trebalo bi) nego tek kad se vratim,a od kad znam za sebe uvek sam leti slabije jeo.
Sad mi problem sto malo jedem,a ovamo treniram i samim tim gubim kilazu?
Jos da napomenem da ne mogu svasta da jedem jer me zeza kandida pa kasljem nakon slatkog,mleka i sl.
Sta mislite jel bi trebao posetiti dr-a za taj osecaj punoce u stomaku (znaci samo imam osecaj punoce,do sad nisam nikad imao nagon na povracanje),sta bi trebao jesti sa vise proteina i uglj.hidrata samo sa sto manje secera da bi dobio tih 3,4 kg?
Hvala za svaku pomoc
"Mali" problem...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Mar 06, 2010 5:00 am
Re: "Mali" problem...
Ti odlicno znas koji je tvoj problem pa me cudi sto pitas: naravno da ces zeludac da zeznes kao i kilazu ako ne jedes a treniras. Ako vec ides u teretanu pitaj neke od iskusnijih kakav je nacin njihove ishrane, videla sam na nekim sajtovima i planove ishrane i savete koje jedni drugima daju i uopste mozeda se nauci mnogo toga iz iskustva drugih. Posto vec vezbas nemoj da se plasis da ces da se ugojis moras da jedes.Za pocetak idi kod lekara jer ta nadutost moze da bude pocetak ozbiljnih problema.