preterano znojenje tokom sex-a
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
preterano znojenje tokom sex-a
pozdrav! Imam jedan problem. Bas sinoc sam imao odnose sa devojkom, i kao svaki put do sada, nenormalno sam se znojio. Glava, ledja, stomak, lice... Kapljice su sa mene padale... i taj "znoj" nije obican tj. nema nikakv neprijatan miris. Vise je kao neka voda... Sav sam bio mokar i imam utisak da sam izbacio iz sebe pola litre tecnosti. Da li treba da se obratim doktoru, zatrazim neki test za hormone itd? sta moze da bude problem??? hvala unapred
Re: preterano znojenje tokom sex-a
inace, sest meseci sam pio Roaccutane, i uspesno se izlecio od bubuljica... palo mi je na pamet, da mi mozda roacc. nije nesto poremetio...
Mozda da kupis klimu??

- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
iz iskustva mogu ti reci da to veze s klimom nema..ni dal je leto niti zima...jedino resenje je da devojci das peskiric da te brise, jer je veruj mi i njoj teski smor to, ili da u toku odnosa nosis majcu, ali opet mora lice da ti brise.
pozdrav i da znas da nisi jedino

pozdrav i da znas da nisi jedino

nema veze sa klimom ko ima samo tih problema može te shvatiti koji je to pakao,samim tim što se temperatura povećava kada se dva tela spoje i ti počinješ prvo nenormalno da se znojiš i usled toga počinje znojenje da te nervira i iritira i usled tog nerviranja još više počinješ da se znojiš a drugi ljudi to ne shvataju i stvara se jedan začarani krug!!
Imaš hiperhidrozu koliko ja vidim i to facijalnu i generalno ako ti se celo telo znoji što je veoooma veliki problem veruj mi jer znam iz prve ruke!!!Ako nemaš ovih problema dugo trebao bih da prekontrolišeš štitnu žlezdu,ali obično počinje nekom traumom jakom i nasledjem to je glavni okidač!!!
nadam se da sam pomogao!! Pozdrav
Imaš hiperhidrozu koliko ja vidim i to facijalnu i generalno ako ti se celo telo znoji što je veoooma veliki problem veruj mi jer znam iz prve ruke!!!Ako nemaš ovih problema dugo trebao bih da prekontrolišeš štitnu žlezdu,ali obično počinje nekom traumom jakom i nasledjem to je glavni okidač!!!
nadam se da sam pomogao!! Pozdrav

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 1:19 pm
e,ljudi i moj decko ima problem sa tim,al samo kad je vrucina velika,ne i zimi. Meni ne smeta.
- jelenaa1985
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 2:36 pm
^^ nemoj misliti da svi koji se mnogo znoje imaju hiperhidrozu, i plasiti narod po forumu
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 21, 2010 1:19 pm
mozda mu je to cilj. xexe da nas plasi

nema tu plašenja
nego realnog gledanja stvari ovo nije forum gde ljudi treba da se smeju i da traže utehu nego direktne predloge i da podele zajedničke probleme,zato je čak i bolje kada se malo neko uplaši i ode i na vreme počne nešto da leči!!
S obzirom dečko kako je opisao da se znoji ->komplet celo telo i glava i znoj bez neprijatnog mirisa samo voda i u većim količinama i duže vreme jer je napisao"i kao svaki put do sada, nenormalno sam se znojio"zato sam aludirao na hiperhidrozu i rekao posle ako nema dugo ovakvih problema da ide onda da proveri štitnu žlezdu (to je mogući drugi problem) onda provera hormona,možda je dečko anksiozan i nervozan i to je okidač za preterano znojenje,onda neki jaki lekovi ako uzima,ako ništa nije od ovoga možda je malo više to veče popio piva pa onda mora izaći na znoj
dugo i ja imam tih problema tako da se duže vreme bavim tom problematikom i ovo su jedini mogući razlozi (moj problem je počeo sa štitnom žlezdom)
želim ti da što pre nadješ rešenje i odstraniš problem,a ako ti još nešto treba pitaj
)

S obzirom dečko kako je opisao da se znoji ->komplet celo telo i glava i znoj bez neprijatnog mirisa samo voda i u većim količinama i duže vreme jer je napisao"i kao svaki put do sada, nenormalno sam se znojio"zato sam aludirao na hiperhidrozu i rekao posle ako nema dugo ovakvih problema da ide onda da proveri štitnu žlezdu (to je mogući drugi problem) onda provera hormona,možda je dečko anksiozan i nervozan i to je okidač za preterano znojenje,onda neki jaki lekovi ako uzima,ako ništa nije od ovoga možda je malo više to veče popio piva pa onda mora izaći na znoj

dugo i ja imam tih problema tako da se duže vreme bavim tom problematikom i ovo su jedini mogući razlozi (moj problem je počeo sa štitnom žlezdom)
želim ti da što pre nadješ rešenje i odstraniš problem,a ako ti još nešto treba pitaj

hvala svima! planirao sam da odem kod doktora, kazem mu isto sto i vama i da vidim sta ce mi reci... voleo bih da uradim sve te testove tj. proverim stitnu i hormone... a da sam nervozan, jesam u poslednje vreme. i kazem, pio sam Roaccutane, lek za bubuljice. On je bas jaaaaak
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Normalan zdrav seksualno sposobam mushkarac i treba da se znoji mnogo tokom seksa
nije to pranje sudova
A partnerki treba to i da imponuje
Nema potrebe da idete lekaru zbog znojenja a ako vec sami zelite da proverite hormone to je vasha volja!

A partnerki treba to i da imponuje

Nema potrebe da idete lekaru zbog znojenja a ako vec sami zelite da proverite hormone to je vasha volja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.