STREPTOKOK B ili nesto drugo
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
STREPTOKOK B ili nesto drugo
Imam probleme vec mesec ipo,dva sa crvenilom na vrhu penisa,narocito posle odnosa....koristio sam canesten misleci da su gljivice i to je prolazilo mada kad prestanem da koristim opet se vrati kao i crvene tackice,,, i onda sam otisao da radim razne briseve i gljivice nisu nadjene vec samo STREPTOKOK B i doktorka mi je rekla da mazem sa chloramphenicolom umesto da pijem antibiotike,ja sam mazao par dana ali crvenilo je bilo sve jace i jace tako da sam na kraju opet uzeo canesten i to prodje al se nakon prvog odnosa i to sa kondomom,pojavi....Molim za pomoc,ne znam sta da radim,koje bih jos analize mogao da radim?ako neko ima slicne probleme nek da neki savet....HVALA
Re: STREPTOKOK B ili nesto drugo
Streptokok B ne spada u polno prenosive infekcije, i u principu ne izaziva nikakve simptome niti zahteva terapiju, tako da, iako je kod vas izolovana ta bakterija, ne verujem da je ona odgovorna za simptome koje imate. Može da se dogodi da rezultat brisa na gljivice ponekad bude lažno negativan, pa, pošto se stanje poboljšava upotrebom kanestena, prijateljski savet bi bio da koristite kanesten krem dva puta dnevno, pune 4 nedelje neprekidno.
Hvala na savetu,probacu al sumnjam da je to u pitanju...
ili ako neko zna da preporuci nekog bas dobrog urologa...
moguce je i da je samo fizicka iritacija ili alergijska reakcija (kondom, sredstvo za licnu higijenu)...postoji li neki problem sa kozicom ili frenulumom?
pa nemam probleme s kozicom,bar mislim da nemam sem sto me svrbi nekad al posle kanestena to prodje...