Postovani,
bio sam kod urologa 23.6 zbog crvenila na glansu penisa.Nakon pregleda doktor mi je dao Triderm i uradio mi je bris glansa.Posle 5 dana28.6,dosao sam na kontrolu i sve je bilo ok,crvenilo je nestalo,a bris je bio regularan.i to je bio jedino sto me je mucilo!ali eto5.7 mi se desilo da imam peckanje pri uriniranju i nakon zavrsetka uriniranja imao sam neku zuckastu sluz!tog dana vise mi se nije desavalo peckanje pri uriniranju,al sam ja popio jedan uvin caj cisto preventive.6.7 i 7.6 sam primetio na donjem rublju neke zute fleke iste boje kao sluz pre par dana!Da napomenem da koristim:Amracin antibiotik i mast Gentamicin jer mi se na celu upalila jedna cista.Nemam peckanje niti me svrbi imao sam to crvenilo i to je nestalo nakon terapije.prehladjen sam i u poslednje vreme sam imao izlozene bubrege betonu jer sam se naslanjo!molio bi za savet i ako bi neko znao da mi ukaze sta to moze biti!
Srdacan pozdrav i unapred hvala na odgovoru!
curkanje bledozuckaste tecnosti iz penisa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: curkanje bledozuckaste tecnosti iz penisa
Sad, mozemo samo da nagadjamo a ako bismo nagadjali, najverovatnije je to neka infekcija.
Dakle, potrebno je da opet uradis bris, ali ne bris glansa, nego bris uretre !!! I da das mokracu na pregled (urinokultura). Lekovi koje koristis nece odmoci svakako, a Triderm mozes slobodno da prestanes da mazes a kad odes sa rezultatima opet kod tog doktora, kazi mu da nema pojma sa zivotom.
Dakle, potrebno je da opet uradis bris, ali ne bris glansa, nego bris uretre !!! I da das mokracu na pregled (urinokultura). Lekovi koje koristis nece odmoci svakako, a Triderm mozes slobodno da prestanes da mazes a kad odes sa rezultatima opet kod tog doktora, kazi mu da nema pojma sa zivotom.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.