Poštovani,
pošto sam imala dva lekara od kojih mi nijedan na kraju nije rekao koji lek da koristim, zanima me da li za ovu dijagnozu postoji neki lek koji mogu bar povremeno da upotrebljavam, kako bi ublažio simptome alergije na grinje. Alergija se ispoljava kao curenje nosa tokom cele godine.
Doktorka spec. otorinolaringologije me uputila na Klinički centar radi testiranja, utvrdili su da imam Rhinitis chr. allergica,tj. koliko sam razumela alegiju na grinje. Lekar u Kliničkom centru mi je u periodu testiranja prepisao Loratadin tablete povremeno dok ne dođem ponovo, Sterimar rastvor i poslao me na Torlak da uradim RAST na D. pteronissius. Sa rezultatima je trebalo da odem kod njega zbog vakcine. Rezultati sa Torlaka su klasa 3.
Doktorka koja me uputila na Klinički centar mi je, pošto sam joj odnela rezultate, prepisala Clarinase tablete 1dnevno, tokom 10 dana i neke kapi i rekla da nema potrebe da ponovo idem kod lekara u KBS jer nisam za vakcinu (imam 26 godina, ne znam da li to ima neke veze). I to je to.
Pošto mi izbacivanje tepiha i slično, kao i Sterimar ne pomažu naročito, zanima me da li još nešto mogu da uradim.