bronhijalna astma

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
lady :)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 24, 2010 11:11 am

bronhijalna astma

Post od lady :) »

molim za savet (pomoc)....moja keva ima bronhijalnu astmu...lekari su joj prepisali neke pumpice...lekove nisu....zanima me za koje vreme bi otprilike videli rezultate tj za koje vremi bi trebalo da se ustanovi poboljsanje....pitam zato sto pumpice moja keva koristi vec duze vreme ali nazalost nema nikakvog boljitka,a lekari samo govore da nastavi sa upotrebom istih i da ce biti bolje... :roll: :roll:

bila bih veoma zahvalna ako bi neko mogao da mi pomogne.....
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: bronhijalna astma

Post od tamaraft »

Kada je ustanovljena dijagnoza kod Vase majke i kada je zapocheta terapija inhalacionim pumpicama?
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Novi član
Novi član

pa ima vise od pola godine...medjutim lekari govore uvek isto...cak sto vise kad god pitamo za lekove oni izbegavaju da nam napisu recept,ali se vise puta desilo i da nam ne zele reci koji bi lek mogla da koristi...

P.S. ne moras mi persirati verovatno sam mladja od tebe :P

hvala sto mi zelis pomoci.....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ako postoji astma kod odrasle osobe, Aminofili tablete ili Durofilin kapsule su OBAVEZNE!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Novi član
Novi član

Verujem da su neki lekovi neophodni,medjutim njoj nijedan lek nisu dali samo pumpice...ni malo mi se ne dopada to sto rade,ali kad god sam pitala da li postoje lekovi koji se mogu koristiti odgovor nisam dobila...
zanima me da li postoje lekovi koje mozemo kupiti s obzirom na to da nam lekar ne zeli prepisati?

hvala najlepse unapred....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

lekove koje sam pomenuo mozete kupiti, jer u privatnim apotekama ne prave problem oko toga.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Novi član
Novi član

Hvala najlepse sto ste mi pomogli...
Odgovori