Htela bih da vas pitam za savet svako ko je imao slica primer ili je imao nekog bliznjeg sa ovih problemom. Nakon poradjaja j pocela kosa da opada neverovatnom brzinom bas puno, medjutim u zadnja dva meseca ne mogu a da ne izvucem bar mali pramen kose svaki put kada zelim da je zakacim snalom. Soba mi je puna u dlakama i bas me je strah jer imam malu bebu. Svaki put samo kada se nagnem i to sa zavezanom kosu nadjem oko nje najmanje 10 dlaka. Citala sam ovde pa bih volela da znam sta od ponudjenih da kosristim da li kolegeni prah, panetnol rastvo, nirel sampon ili afroditin sampon pantenol i kopriva jer mi nenormalno opada.
MOLIM VAS ZA HITNU POMOC
Opadanje kose posle poradjaja
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: Opadanje kose posle poradjaja
Meni je apsolutno isto tako bilo, ali mi je istovremeno rasla nova zdrava kosa i za nekoliko meseci sve je prestalo.
Osim ako ne postoji drastičan kozmetički problem, da sam na Vašem mestu, ja ne bih radila ništa specijalno i ne bih se opterećivala.
Naravno, Afroditin šampon ne može nikako da odmogne.
Sve najbolje!
Osim ako ne postoji drastičan kozmetički problem, da sam na Vašem mestu, ja ne bih radila ništa specijalno i ne bih se opterećivala.
Naravno, Afroditin šampon ne može nikako da odmogne.

Sve najbolje!