bolovi u kanalima u mosnicama

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
nikolavuk
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 2:08 pm

bolovi u kanalima u mosnicama

Post od nikolavuk »

Pozdrav, ne znam da li je naslov dovoljno opisan...
Ovako, imam bolobe u kanalima (cjevčicama) koje idu iz lijevog testisa u tijelo. Već neko vrijeme sam imao blagi neugodan osjećaj u lijevom testisu, bolje reći lijevoj strani mošnica, urolozi su mislili da je početak hernije. Pio sam neke tablete protiv bolova par dana. Od prije par dana, više nije neugodan osjećaj, već bol, i sad nije toliko široko njeno djelovanje, na čitavu lijevu stranu mošnica, već samo iznad lijevog testisa, na cjevčicama, i djelimično i na testisu samom.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: bolovi u kanalima u mosnicama

Post od vasa »

eto i sam vidis da nece da prodje pa moras kod lekara ipak,,ne vredi da te tesim i sam sam to morao,,mada ne preporucujem odmah operaciju iako ti budu savetovali i konstatovali bruh,,neki doktori su posle moje operacije rekli isto,,ja imam tegobe i probleme i posle operacije.
Ipak ispitaj sve--trazi misljenje urologa i hirurga pa ako preporucuju oba onde operacija--a posle toga dooooobroooo pazii--pisao sam o tome ovde,,mozes procitati
srecno
Odgovori