Hiperhidroza(prekomerno znojenje) i lečenje?

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
SRDJANM7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 21, 2008 10:45 pm

Hiperhidroza(prekomerno znojenje) i lečenje?

Post od SRDJANM7 »

Hiperhidroza(prekomerno znojenje) ispod pazuha i lice i lečenje interesuje me da li je neko uspeo da reši ovaj problem i kako kojim načinom jer pravi neopisive probleme a to znaju samo ljudi koji imaju te probleme!!? Hvala!!
athe-voula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 19, 2010 12:49 pm

Re: Hiperhidroza(prekomerno znojenje) i lečenje?

Post od athe-voula »

Ja imam isti problem, samo sto se ja zvnojim ispod pazuha, i za mene je to veliki problem.
Jedini nacin za koji kazu da je vrlo efikasan i dozivotno sprecava prekomerno znojanje je Torakoskopska Simpatektomija. to je hirurska intervencija koja se izvodi pod lokalnom anestezijom. Ujutru dolazis u bolnici, operisu te i uvece ides kuci.
Rez je mali manji od 1cm, sa leve i desne strane grudnog kosa.
Operacija je besplatna, uz uput lekara opste prakse i radi se na grudnoj hirurgiji na vma ili u sremskoj kamenici u novom sadu.
Na vma, dr.Bojan Gulic
Ja nisam iz Srbije tako da ne znam kako cu to da uradim, ovde studiram ali neznam dali je to nekako izvodljivo da ne platim, posto kosta 1000 eura .
SRDJANM7
Novi član
Novi član

Post od SRDJANM7 »

onda znaš koliko problema predstavlja!!!Ti imaš samo sa pazuhom,ja imam i facijalnu hiperhidrozu(tj lica) to je katastrofa tek!!! Znam za Torakoskopsku Simpatektomiju u sremskoj kamenici u novom sadu i sve u vezi procedure ali me plaše ta kompenzaciona hiperhidroza koja može biti posle operacije tj da se već postojeće samo poveća i koncetriše se na jedan deo tela!!!Nisam samo znao da je operacija besplatna!!?Mislio sam da pretražim Drysol i Odoban preparate jer sam negde čitao da su delotvorni ali kod nas nema!!!'?

Pa ko ima ove probleme i bio je na operaciji ili je rešio nekako ovaj problem molio bih da se javi!!?
Hvala
athe-voula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 19, 2010 12:49 pm

Post od athe-voula »

SRDJANM7 napisao:onda znaš koliko problema predstavlja!!!Ti imaš samo sa pazuhom,ja imam i facijalnu hiperhidrozu(tj lica) to je katastrofa tek!!! Znam za Torakoskopsku Simpatektomiju u sremskoj kamenici u novom sadu i sve u vezi procedure ali me plaše ta kompenzaciona hiperhidroza koja može biti posle operacije tj da se već postojeće samo poveća i koncetriše se na jedan deo tela!!!Nisam samo znao da je operacija besplatna!!?Mislio sam da pretražim Drysol i Odoban preparate jer sam negde čitao da su delotvorni ali kod nas nema!!!'?

Pa ko ima ove probleme i bio je na operaciji ili je rešio nekako ovaj problem molio bih da se javi!!?
Hvala
Drysol sam ja narucio preko neke rodjake iz amerike.....ne pomaze uopste..... t.e u mom slucaju nista nije pomoglo.....
Rodni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 20, 2010 7:59 pm

Post od Rodni »

pozdrav svima, naravno imam problem sa prekomernim znojenjem ispod pazuha...ali preterano bas po ceo dan sam mokar...
Stigao mi je Odaban i ne mogu da verujem da mi je pomoglo, sinoc sam stavio i evo danas se samo malo znojim , skoro neprimetno...

Ako nekom treba mogu dati broj telefona da naruci
SRDJANM7
Novi član
Novi član

Post od SRDJANM7 »

kako se pokazuje odoban,gde si kupio i koliko para?
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

odoban je super za hiperhidrozu(ne znam da li je bas za lice) ,malo pecka,ali nije nista strasno.stvarno deluje.moze se naruciti preko neta,nije skupo 15 $,ali traje oko 6 meseci.
Odgovori