problem sa casicom kolena i vezbanje

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
chipsym
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 24, 2010 11:04 pm

problem sa casicom kolena i vezbanje

Post od chipsym »

Nadam se da ce neko moci da mi pomogne vezano za sledece...
Naime pre dva meseca desilo mi se iskakanje casice desnog kolena. To mi se desavalo pre nekih 3-4 godine i tada sam isla na fizikalnu i jos neku terapiju, međutim ovaj put doktor mi je rekao da mi je casica postavljena visoko i da moram da ojacam misic kako bih sprecila ponovno iskakanje. Iz tog razloga sam pocela da radim neke vezbe za misice nadkolenice, međutim to mi je postalo jako dosadno, pa sam htela da krenem na casove trbusnog plesa, koji u sustini najvise jacaju bas te misice.
E, sada problem je u tome sto ja ne znam da li bih smela uopste da idem na te casove iz razloga sto se dosta pokreta vezuje za fleksibilnost kolena. Molila bih nekoga da mi da bilo kakav odgovor vezano za ovo :D
Hvala!
Odgovori