opet krvari
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
opet krvari
moj brat je operisao pre 4 meseca 2 fistule na ledjima,na zavrsetku kicme.previjao se uredno i rekli da je ok.rana je bila velika kao loptica za tenis.nije usivan.nije radio nista,samo je pre nekoliko dana dizao stubu i rana mu je prokrvarila i izaslo je i malo gnoja iako je rana zarasla.da li je to od tog tereta ili nedaj Boze nesto nije u redu.molim ko zna da mi kaze.pozdrav i unapred hvala
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: opet krvari
Odmah neka se obrati lekaru, da se rana previje i dezinfikuje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Feb 18, 2009 11:58 pm
tek sad vidim da sam postavila temu na pogresnom mestu,nema veze....bio je kod lekara,dezinfikovano i sad se previja svaki dan ponovo.zanima me da li je to nesto opasno opet ili....?koliko jos treba da se cuva i miruje?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
To sve zavisi od njegovog organizma, drugih oboljenja, eventualno visokog shecera...
Neka vodi rachuna par meseci da se zdravo hrani i ako nadjete neku ordinaciju ili kozmetichki salon koji ima bioptron lampu ne bi bilo loshe da ode an par zrachenja, da se ubrza proces zarastanja!
Neka vodi rachuna par meseci da se zdravo hrani i ako nadjete neku ordinaciju ili kozmetichki salon koji ima bioptron lampu ne bi bilo loshe da ode an par zrachenja, da se ubrza proces zarastanja!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.