Bele ''fleke?'' na penisu

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
Jumanji
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 26, 2010 6:52 pm

Bele ''fleke?'' na penisu

Post od Jumanji »

E ovako otvorio sam temu cisto da vidim na cemu sam..

Ja ovo imam vec duze vreme,uopste ne znam ni kad sam primetio.. Ali..

Na glavicu penisa imam.. Pa mali delovi koze su svetliji.. Nisu nikakve izrasline,ali sa leve strane od ''otvora'' i sa desne strane samo malo nize.. Imam nesto nalik flekicama,mislim svetlija je koza tu..

E sad to je tako samo kada je penis opusten.. Kada je u erekciji boja celog penisa je normalna.. Pa ne znam da li je jos neko cuo za to.. Da li je to normalno?

Penis izgleda normalno,zdravo,kazem nema nikakvih izraslina,odrzavam higijenu..

Flekice su par milimetara.. One sa desne strane su kao okrugle,a ove sa leve je malo duza a nije okrugla..

Valjda sam dobro objasnio..

Pomoc :)
Jumanji
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 26, 2010 6:52 pm

Re: Bele ''fleke?'' na penisu

Post od Jumanji »

Sad sam malo vise paznje obratio na penis i primetio sam da je on u stvari crvenkast.

Tacnije kada se gleda direktno napred do ''otvora'' je crvenija koza,i osetljivija,a na ivicama skroz pozadi gde se spaja tu je boja normalna ''ljubicasta''

Opet kazem nema nikakvih izraslina,ali jeste crvenije. Sex nisam imao skoro :roll: tako da ne verujem da je nesto prenosivo.

Da li mozda neko zna o cemu se tu radi?

Da li treba da se obratim dermatologu ili urologu?

Takodje imam problem sa rukama koje su isto tako crvene bez razloga,mazao sam razne kreme i nista ne pomaze.. Ne znam da li je to povezano.. :S
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Bele ''fleke?'' na penisu

Post od Dr011 »

da bi se problem sagledao uvek mora da se pogleda i kako promene izgledaju...
mozda se radi o necemu sto je deo generalizovanog koznog problema posto navodis da imas promene i na rukama, zato mozes da odes i do dermatovenerologa da te pregleda zbog svega toga...
Odgovori