Dugotrajan problem sa grlom

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
user36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 3:06 pm

Dugotrajan problem sa grlom

Post od user36 »

Pre mesec dana su mi otekli krajnici, obratio sam se lekaru 2. sept. 2008.god, dobio sam 5 injekcija (penicili 800 000), pa mi je na kontroli produzila za 3, to mi je malo smirilo grlo taman da doktorica moze na dan sledece kontrole da kaze da je sve u redu. opet su mi otekli, ponovo sam se obratio lekaru koji me je poslao na bris i rezultat je bio Normalna flora. nakon toga nisam dobio nikakve lekove samo mi je rekla da koristim propolis, luk itd. uglavnom i dok ovo pisem nemam bol u grlu, ali osecam da su mi oteceni, pri gutanju me ne boli, ali osecam malo tesno...inace posisao sam kutiju i po `Tantum verde` tablete i koristio sam Tantum verde sprej, pio sam dosta cajeva, sisao Strepsils, Steptolete,,,,dakle sta dalje, sta predlazete da ja predlozim lekarima nakon sto im ispricam sve sto sam i vama?
user36
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 3:06 pm

Post od user36 »

moram da dodam jos nesto,,,na zadnjem delu jezika tamo kod krajnika imam neke bele tacke ili nesto kao sitne bele bubuljice, mogu prstom da dohvatim i oseti se, da li je to mozda promaklo lekarima jer da bi se to videlo moram jako da isplezim jezik.....?
Ladyyyyyyyyyyy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:43 am

Re: Dugotrajan problem sa grlom

Post od Ladyyyyyyyyyyy »

Pozdrav!

Pevam vec skoro 6 godina i imam konstantne upale grla.Skoro sam pocela da pevam bas aktivno i nazalost ne mogu da sacekam da mi grlo ozdravi, pa pevam sa upalama i grlo mi je u katastrofalnom stanju.Vise od godinu dana mogu da kazem da nisam izlecila grlo.Bila sam na ORL-u pre nekoliko meseci i doktori mi kazu da nemam nista na glasnicama i da mi je grlo zdravo.Kako je to moguce kada mene grlo svaki put, pogotovo posle pevanja, jako boli i prakticno ne mogu skroz da ga izlecim?Stalno koristim tantum verde, pijem propolis...cak sam dobila recept i sa djumbirom...ali apsolutno mi nista ne pomaze.Pomozite mi vi!Hvala unapred!
Odgovori