hitno! radi se o mom grlu!

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Ghordy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 6:21 am

hitno! radi se o mom grlu!

Post od Ghordy »

evo ovako... imam 17godina i vec par miseci imam problem sa grlom...
do sada jos nisan bija kod doktora. jer se bojim. znan da mi to nije bas pametno al imajte bar malo razumjevanja...
-----------------------------------------------------------------------------------
na lijevoj strani grla imam neku zlijezdu ... il neznan sta mozda neki cvor il nemam pojma sta ... uglavnom to mi je na lijevoj strani grla... bas mogu napipat bez problema... neboli me grlo... al kad tad mogu osjetit laganu bol u podrucju lijevog uha... neznan dal to sad ima veze s tim... kada gutam slinu ... mogu osjetit na lijevoj strani nesto trece ... sta neosjecam na desnoj ... ako kuzite sta zelim rec... nemam nikakve bolove glave...

molin vas ko boga...recite mi sta je sve moguce da to bude i kakve su opasnosti i kako se sve to ljeci...

HVALA VAM LIJEPA !!!
issis
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Sep 15, 2008 1:03 pm

Post od issis »

Idi prvo kod ORL doktora na kontrolu,pa kod endokrinologa,proveri hormone tiroide i obavezno uradi ultrazvuk tiroide.
Ladyyyyyyyyyyy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:43 am

Re: hitno! radi se o mom grlu!

Post od Ladyyyyyyyyyyy »

Pozdrav!

Pevam vec skoro 6 godina i imam konstantne upale grla.Skoro sam pocela da pevam bas aktivno i nazalost ne mogu da sacekam da mi grlo ozdravi, pa pevam sa upalama i grlo mi je u katastrofalnom stanju.Vise od godinu dana mogu da kazem da nisam izlecila grlo.Bila sam na ORL-u pre nekoliko meseci i doktori mi kazu da nemam nista na glasnicama i da mi je grlo zdravo.Kako je to moguce kada mene grlo svaki put, pogotovo posle pevanja, jako boli i prakticno ne mogu skroz da ga izlecim?Stalno koristim tantum verde, pijem propolis...cak sam dobila recept i sa djumbirom...ali apsolutno mi nista ne pomaze.Pomozite mi vi!Hvala unapred!
Odgovori