imam 32 god. i problem sa krajnike poslenih 2 godine.lekar mi preporucuje operacija ali ne znam sta da radim kakva anestezija
pod lokalnom ili opshtom anestezijom.
Molim za savet
Hvala
operacija krajnike
Ja sam operisao krajnike pre 17 godina, klinac sam bio i ne secam se detalja, ali su mi roditelji rekli ono sto me je zanimalo. Anestezija je totalna, toga se i sam secam. Operacija je relativno prosta, cela procedura je prilicno jednostavna tako da su komplikacije gotovo nemoguce. Secam se da sam posle operacije mnogo tesko gutao pljuvacku, ali to je normalno. Za dan-dva sve se vratilo u normalu.
Eto, informacija iz prve ruke
Eto, informacija iz prve ruke

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Maj 07, 2010 2:43 am
Re: operacija krajnike
Pozdrav!
Pevam vec skoro 6 godina i imam konstantne upale grla.Skoro sam pocela da pevam bas aktivno i nazalost ne mogu da sacekam da mi grlo ozdravi, pa pevam sa upalama i grlo mi je u katastrofalnom stanju.Vise od godinu dana mogu da kazem da nisam izlecila grlo.Bila sam na ORL-u pre nekoliko meseci i doktori mi kazu da nemam nista na glasnicama i da mi je grlo zdravo.Kako je to moguce kada mene grlo svaki put, pogotovo posle pevanja, jako boli i prakticno ne mogu skroz da ga izlecim?Stalno koristim tantum verde, pijem propolis...cak sam dobila recept i sa djumbirom...ali apsolutno mi nista ne pomaze.Da li postoji mogucnost da mi taj veliki problem uzrokuju krajnici, i ako mi niko nije rekao da imam problem sa njima?Pomozite mi vi!Hvala unapred!
Pevam vec skoro 6 godina i imam konstantne upale grla.Skoro sam pocela da pevam bas aktivno i nazalost ne mogu da sacekam da mi grlo ozdravi, pa pevam sa upalama i grlo mi je u katastrofalnom stanju.Vise od godinu dana mogu da kazem da nisam izlecila grlo.Bila sam na ORL-u pre nekoliko meseci i doktori mi kazu da nemam nista na glasnicama i da mi je grlo zdravo.Kako je to moguce kada mene grlo svaki put, pogotovo posle pevanja, jako boli i prakticno ne mogu skroz da ga izlecim?Stalno koristim tantum verde, pijem propolis...cak sam dobila recept i sa djumbirom...ali apsolutno mi nista ne pomaze.Da li postoji mogucnost da mi taj veliki problem uzrokuju krajnici, i ako mi niko nije rekao da imam problem sa njima?Pomozite mi vi!Hvala unapred!