zdravo
vidio sam da je jos neko imao slican problem ali nisam vidio nikakav savjet kako da se rijesi pa reko da postavim pitanje
naime, imam 24 godine i poprilicno pusim. cesto mi se desava poslije noci kad se 'prepusim' da mi se sjutradan u grlu (unutra u zidu grla) javljaju kao neke kuglice od gnoja (mislim da sam u pravu) koje ja nekako istisnem iz grla i pljunem. mislim da su te kuglice istog tipa kao oni gnojni cepovi kod gnojne angine. kako da se rijesim toga i da li je to opasno?
hvala na pomoci
gnoj u grlu
Re: gnoj u grlu
Jesi li nasao resenje za svoj problem? Cini mi se da "bolujem" istu boljku... 

Ostavite pušenje 
Najozbiljnije, i ja sam bila pušač 8 godina, ali otkako više ne pušim (više od godinu dana) nemam takvih problema, a imala sam gadne gnojne čepove koji su ispadali za vreme kijanja, kašljanja.
Pozdrav!

Najozbiljnije, i ja sam bila pušač 8 godina, ali otkako više ne pušim (više od godinu dana) nemam takvih problema, a imala sam gadne gnojne čepove koji su ispadali za vreme kijanja, kašljanja.
Pozdrav!
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najverovatnije je u pitanju samo sekret koji se tokom noci slije u grlo i zdrelo iz nosa i usta!
Ako nema znaka upale ili drugih tegoba dovoljno je da ispirate nos fizioloshkim rastvorom a grlo chistite nekim od chajeva ili chak obichnih technosti za ispiranje grla i pijte dosta vodo tokom dana, pre spavanaj istresite nos, spavajte u provetrenoj sobi u kojoj nema prashine!
Naravno, pushenje cigareta nikako ne poboljshava situaciju!
Ako nema znaka upale ili drugih tegoba dovoljno je da ispirate nos fizioloshkim rastvorom a grlo chistite nekim od chajeva ili chak obichnih technosti za ispiranje grla i pijte dosta vodo tokom dana, pre spavanaj istresite nos, spavajte u provetrenoj sobi u kojoj nema prashine!
Naravno, pushenje cigareta nikako ne poboljshava situaciju!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Objasnila sam malo bolje svoj problem u novoj temi http://www.doktor.rs/forum/otorinolarin ... 34172.html, pa, ako nije problem da pogledate i kazete svoje misljenje. Hvala