Pitanje za devojke :)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Pitanje za devojke :)

Post od fedja »

pozdrav, imam jedno pitanje za devojke sa foruma (a i ostale kosijanere :))...

naime, muskarac sam i imam sledeci problem sa malo duzom i jako masnom kosom...
kosa mi se jako puno masti tako da moram da je perem svaki dan... do sada sam koristio samo proverene sampone (sebophane - uriage, fructis herbal essencies, itd...)... ali i pored "obecanja" proizvodjacha da ce korishcenje njihovog sampona pomoci u smanjenju mashcenja kose od toga nije bilo nishta... na preporuku dermatologa pocheo sam svako jutro da koristim sampon Alpecin za masno teme (napominjem da nemam perut i ne opada mi kosa)... poshto njime perem kosu svako jutro (ponekad je potrebno da 2 puta stavljam sampon), kada se osushi (prirodno, bez fena) kosa izgleda kao da se rascvetala i tome slichno...
moje pitanje za devojke je,
kako reshavate to rascvetavanje kose i kojim samponom svakodnevno perete masnu kosu? da li ima neki blagi, kvalitetni sampon za svakodnevno pranje masne kose? da li treba da koristim tzv. "pakovanja za kosu" da bi sredio to rascvetavanje?
pozdrav,
hvala puno
:)
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Moj savet:

Koristi domaci sampon...koprivu...jabuku.....triput je samponiraj i kad se zamasti u nju utrljaj puder.....
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ah da
za rascvetavanje kose imas dve opcije......redovnije skracivanje krajeva....ili Gliss kurov sprej protiv rascvetavanja koji je odlicaaaan
nijeproblem
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 07, 2006 12:11 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nijeproblem »

Pored ovih 'obicnih' sampona mozes da koristis i decije sampone. Mozda ce ti u pocetku biti malo teze, mozda ce ti se mrsiti kosa, ali kasnije ce ti biti sigurno bolje.
Pozz
Srecno!
Odgovori