??

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Dec 21, 2007 11:09 pm

??

Post od Marijaft »

Juce smo radili krvnu sliku nasoj maloj, kao redovnu kontrolu nakon 6-tog meseca i hvala bogu sve je ok s` tim sto su leukociti na gornjoj granici. Doktorka je rekla da je sve ok i da to nije nista strasno, ali mene ipak kopka zbog cega je to. Nije bila bolesna, ali pre nekih mesec dana je bila malo slinava, nekih 2-3 dana, a mozda pre 2 nedelje i malo promukla. Moguce je da je to ishod ovakvog rezultata?! :o
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Re: ??

Post od dolce-vita »

Moguce je, nije to za brigu,verovatno zbog tog virusa kojeg je imala.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

ma bila je obicna prehlada, ali zaboravila sma da kazem da nas muce azubi od 3-ceg meseca, pa mislim da je najveci razlog upravo to?!
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Ne bih rekla,poviseni le se javljau kao posledica neke prehlade, upale....Ali ako je dr ocenila da nije nista strasno, ako je pogledala grlo, poslusala pluca, ako je dete razpolozeno, dobro jede, nema t ne znam zbog cega toliko brinete :)
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
Marijaft
Aktivan član
Aktivan član

Post od Marijaft »

Ipak su bili zubici, jer su joj gornje desni bile bas pod upalom i otokom, tako je rekla zubarka koja je pregledala i evo sad su konacno i oni izbili.
Nisam brinula ali me kopkalo pa sam cisto htela sa vama da se konsultujem.
Hvala.
Odgovori