Treba mi savjet od nekoga ...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Treba mi savjet od nekoga ...

Post od goodbyemylover »

E ovako, imao sam prije par bubuljica jos uvijek imam, posao kod dermatologa, dao mi je baneocin prah...e sad od kad koristim taj prah nestanu bubuljice i opet se pojave i tako u krug...jedno 2 mjeseca ga koristim..uglavnom bubuljice su na celo, pa stavljam na citavo celo...ali sam primjetio kad ne stavim citavi dan nekako mi je kozha kao masna skroz mislim celo ...e sad mi je pri kraju ova malena bocica...i mislio sam da je vrijeme da prestanem sa ovim i da pustim da se same maknu/isusu i dako lice vrati svoj balans nekako...e da imam 18 god.
Mary_08
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 24, 2010 9:53 pm

Re: Treba mi savjet od nekoga ...

Post od Mary_08 »

Imala sam i ja taj problem sa bubuljicama,ispravka imam i dalje nazalost,i samo se pitam zasto bas na celu(tu imam najvise)...?Iskreno,nisam dovoljno dovoljno strucna da ti dam odgovor,tako da moj odgovor nemoj uvaziti,ali na osnovu nekog svog iskustva...Da sam na tvom mestu ne bih prestala.."samo ce se maknuti i isusiti",da ali ce tako izlaziti nove i nove(mozda lupam).ali to je slucaj za mene,najbolje da se posavetujes sa svojim dermatologom i on ce ti reci kad da prestanes..ja koristim losion,ovo je vec treca bocica,i ne planiram da prestanem da ga koristim,jer jedino on zaustavlja donekle bubuljice,a inace bubuljice koje sam imala pre mog pronalaska..pa i dalje se poznaju tragovi njih i nikad to necu ukloniti...Bolje se posavetuj sa dermatologom,on ce ti reci kako i kad da prestanes,to bi ti bila kontrola... ;)
goodbyemylover
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 25, 2009 6:20 pm

Re: Treba mi savjet od nekoga ...

Post od goodbyemylover »

Hvala na odgovoru, ovaj dermatolog mi se ne cini bas kao strucan pa cu ga uskoro i promijeniti..mada eto sad nemam puno bubuljica pri kraju je bocica i vidjecu sta da radim.
Odgovori