пре више од годину дана сам имао операцију фимозе која није прошла баш најбоље. Наиме, уместо да само мало прошири врх кожице како би она могла нормално да се превлачи, доктор је (из мени непознатих разлога) у потпуности одстранио (део кожице која прелази преко врха) тако да сам сада у ствари обрезан. Али то није проблем. То јест, мени то лично не смета а и навикао сам се, већ је проблем у томе што ми је доктор после операције толико јако био стегао завој да ми се касније на делу пениса непосредно иза главића накупио некакав вишак коже (који сада изгледа као неки "меснати прстен") и што ми је на делу где је завој био најјаче стегнут пенис видно тањи (са доње стране) у односу на остатак.
Е сад, пошто мене ово веома нервира, планирао сам да ове корекције урадим код др. Перовића али нажалост десило се то што се десило па сада тражим неку другу алтернативу. Ако неко зна где се још у Београду раде овакве естетске уролошке корекције слободно нека каже.
Иначе, немам никаквих функционалних проблема већ ми смета једино из естетских (и наравно психолошких) разлога.
Хвала унапред!