VELIKI PROBLEM...MOLIM VAS POMOZITE!!!!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
eraser_moskva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 15, 2005 6:19 pm

VELIKI PROBLEM...MOLIM VAS POMOZITE!!!!

Post od eraser_moskva »

Za pocetak svima veliki pozdrav.Zovem se Nemanja i imam 16 godina.I kao sto kaze tema imam veliki problem.Ne znam da li to sto mi se desava moze da se nazove preranom ejakulacijom,ali na vama je da odlucite,posto vise znate od mene o svemu tome.Radi se o tome da kad sam sa devojkom,i neko vreme se ljubimo osetim da mi je nesto iz penisa iscurelo.Ali ja sacekam da se razidjemo da na miru pogledam o cemu se radi.Kad imam sta da vidim...lepljiva tecnost,VRLO slicna spermi,
u sustini to je sigurno sperma.I kako je to moguce kad smo se samo ljubili?! A jos jedna stvar koja mi se desavala......sa devojkom sam u hodniku njene zgrade,i dodje nam da se malo "zadovoljavamo" :))
Pocnemo da se ljubimo,mazimo,vatamo.Svasta joj radim i u tom procesu ja dobijem erekciju(normalno).....nekih 20-30 minuta sam joj svasta radio,dozivela 2-3 orgazma i onda dodje red da ona meni nesto radi:)
ALI......problem je u tome sto mi se opet bilo desilo da sam osetio da mi je iscurela sperma.....i onda ponekad zbog toga ne zeli da mi se skroz digne(u vecini slucajeva)....I kad pokusamo,on se malo digne ali ubrzo spadne i odbija da me dovede do orgazma.Kao da dok sam joj ja sve ono radio se on zadovoljio...a nisam nikakav orgazam doziveo....nista....

Molim vas ako bilo ko moze da mi pomogne,ne znam sta da radim i sta mi se to sesava.Zelim normalne odnose!!!
Hvala unapred
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Bez brige-nije to nikakva prerana ejakulacija!To sto ti se desava je sasvim normalna stvar-to je samo tecnost koja -da se tako izrazim-podmazuje tvoj mokracni kanal i priprema ga za prolazak sperme!Bez brige i sledeci put se malo manje ..... i predji na stvar!
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
eraser_moskva
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 15, 2005 6:19 pm

Post od eraser_moskva »

Hvala na informaciji.Ali me i dalje brine zasto posle aktivnog "zezanja" od nekih 20-30 minuta nema stalne erekcije.Kao da smo imali seksualne odnose i da se on umorio:)) a nisam nista radio.I ako je to sto kazes tecnost koja podmazuje,zasto nje nema pri masturbaciji?
Help.... :(
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Verovatno si manje napaljen pri masturbaciji nego kada si sa devojkom!Posle pola sata izdrkavanja i njemu je potreban odmor-valjda!Problem mozda lezi i u tvom trenutnom psiholoskom stanju-sto manje razmisljas sex je bolje-to ti je moj savet!Ako vec ne mozes da se opustis -popij dva alkoholna pica-bice bolje sve, veruj mi!Imas ovde i neku raspravu oko Kegelovih vezbi-procitaj i to,moze da ti produzi erekciju!POzdrav!
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
andjellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim te

Post od andjellla »

ako sledeci put budes uspeo da dodjes do toga da spavas sa devojkom a ne samo da joj svasta radis ...koristi kondom ..jer u vasem slucaju vrlo lako moze da zatrudni...pozdrav
eee
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

Filipe, bas si direktan i opisan.... :D :D :D :D :D :D :D :D ...govoris srpski, da te ceo svet razume!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pozdrav

P.S. Nisam nista lose mislila, da ne bude zabune.......bas sam se nasmejala...

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Hehehe he.... Kad se ja setim kada sam imao 16 godina.... Bio sam sa devojkom, koja je PERVERZNO izgledala... Secam se tog dana, bio je pun blama... Sela mi u krila, samo malo promesala, i svrsio sam u gace.... Posto sam imao bele tanke pantalone, videla se velika fleka.... A nije mi se ni digo... OOOoooo da, lepi su to dani bili... Vremenom je to proslo..... Tako da eraser_moskva sa tobom je sve u redu....

PoZzZ...
andjellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 24, 2005 8:42 pm

hahahahahaha

Post od andjellla »

sta se vama sve desava ...a mi toga nismo ni svesne,,,,,,,,,,,,,,,,,,hahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :P :P :P :P :P :P :P
cao
eee
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

uglavnom su svesne :wink:
devojke su danas mnogo informisanije nego sto se misli
Wlada
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 09, 2004 1:00 am

Post od Wlada »

Pa mislim da se ne desava nesto sto nije prirodno.... Mislim, i vama devojkama se desavaju brojne stvari.... Ali sve je to priroda tako udesila.... :-? :-? :-? :-?
Odgovori