Ja imam problem,ali mislim da je to samo navika i brz zivot.
Po danu mogu da budem dugo da ne jedem,trudim se da jedem zdravije,voce,povrce,voda...Ali navece,kad dodjem kuci s posla pocne glad,i sto je najgore kad zaspim probudi me da nestomoram da uzmem,,,,i onda kad to pojedem sama sebe okrivljujem,sto mi to treba,ali ne znam....Da li ima netko jos slicne probleme,i ako neko zna neki savjet da mi da kako da se toga rijesim...ja imam viska izmedju 5-7 kg,,,,,sve ovisi od perioda,u vrijeme pred menstruaciju sam non-stop gladna,i poslije toga sam ok,mogu da se vladam,,,,,ali ,ponavljam najveci problem je noc.....hvala
glad ili samo navika???
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: glad ili samo navika???
Ako ne jedes dovoljno preko dana onda je normalno da ces ogladneti uvece. Voda, voce i povrce brzo prolaze kroz zeludac tako da ces morati da jedes stvari koje se sporije vare (proteini i masti). Nemoj da odes u krevet gladna pa se neces ni buditi usred noci. Takodje, nije tacno da se od vecere goji, da li ces se ugojiti ili smrsati zavisi od ukupne kolicine unetih kalorija tokom dana, bez obzira da li ih rasporedis ravnomerno tokom celog dana ili ih sve pojedes uvece (s tim sto je za zdravlje i uspesno funkcionisanje svih organa potrebno hraniti ih konstantno, sto znaci od kako se probudis pa na svaka 3-4 sata, naravno radi se o manjim obrocima)