test intolerancije na hranu u novom sadu

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
nekilik89
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 22, 2009 2:53 pm

test intolerancije na hranu u novom sadu

Post od nekilik89 »

naslov sam kaze.... link,adresa,broj telefona,ime doktora....bilo sta...
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Re: test intolerancije na hranu u novom sadu

Post od dural29 »

Na vise sajtova gde se spominje intolerancija je, koliko mi se cini zakljuceno da u NS nema takve ordinacije...mozda je bolje zakazati u BG, pa nije na kraj sveta, zakazes i dodjes kad ti kazu...nije komplikovano...
cicko micko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 7:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: test intolerancije na hranu u novom sadu

Post od cicko micko »

tema test intolerancije, strana 140, pa da ponovimo...

''bilo je malo pisano o tome na prethodnim stranama, ali ponovicemo, nije tesko...
Imate na raspolaganju vise opcija:
1) gospodja Branka radi na Novom Naselju pomocu Bicom aparata, ali samo ako je u pitanju skidanje kilograma, ne i alergije. Kod nje mozete da radite i terapije istim aparatom, da bi vam se neka zabranjena namirnica vratila na dozvoljenu listu. Br. na koji je mozete dobiti je 064/1690855.

2) U jednoj laboratoriji, ul. Vase Stajica (zvala sam redom laboratorije iz Telefonoteke) su mi rekli oni rade ove testove 3000,00 din ...obzirom da je gospodja koja se javila na telefon bila jako neljubazna, odustala sam od istih (proverite mozda cete imati vise srece), a mozda su se pojavile i neke druge laboratorije koje to rade.

3) Mozete poslati brzom postom krvni serum u Biohemijsku laboratoriju Analiza, Novi Beograd, Bulevar Mihaila Pupina 125, (011) 301 7651, 301 7652, 311 6255, oni vam posalju upitnik faxom, a vi ga tako i vratite zajedno sa uplatnicom (bilo je 2900din). Ja sam krvni serum vadila u poliklinici Doroski, Maksima Gorkog 17a, oni odrade i slanje brzom postom ukoliko zelite (vadjenje krvi i odvajanje seruma 300din+325din slanje). Rezultate dobijete e-mailom za 7 dana.

4) Ukoliko zelite Holitimed (Vojvode Dobrnjca 5, Beograd, 011/324 33 97 ) da vam uradi test, mozete isto brzom postom da posaljete popunjen upitnik, koji cete naci na njihovom sajtu, zajedno sa novcem (3000din) i par kapi krvi iz prsta izmedju dve mikroskopske plocice (sto isto mozete uraditi u poliklinici Doroski ili nekoj drugoj). Bitno je da kada vadite krv nema alkohola ni bilo kojih drugih supstanci. Rezultate isto dobijate na e-mail.
Ukoliko saljete krv brzom postom bitno je da stigne u Beograd istog dana.

Nadam se da je bilo od pomoci. Svako dobro!''
Odgovori