dete jako kaslje
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
dete jako kaslje

Re: dete jako kaslje
Ako je suv kasalj onda mu slobodno dajte sirup belog sleza.
- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Da, i caj, mozes i da mu skvas lukovinu, karmelisano mleko.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

- dolce-vita
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm
Moze i caj, karmelisano mleko, lukovina...
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
A ako sve to ne pomogne ima u apoteci par sirupa koji sluze bas smirenju kaslja. Nisu svi za to pa pitajte najbolje pedijatra/apotekara.
To što svi imamo izabranog lekara, ne znači da ne možemo dete vanredno odvesti kod dežurnog pedijatra. Po zakonu, dežurni pedijatar ne sme i ne može da odbije da vam pregleda dete. Na njemu je da prepiše terapiju na osnovu trenutne kliničke slike, a terapiju potom koriguje ili nastavlja vaš pedijatar.
U situaciji kada dete oseća bol u plućima, nema mestu čekanja, niti se treba igrati sa čajićima. U našem slučaju, bronhoopstrukcija se razvila za 24h samo zato što je tretirana kao nazeb-hoću reći, kod dece se brzo menja ili pogoršava stanje, ako ima uslova za to....recimo, bakterijska ili virusna infekcija.
Odvedite dete sutra kod dežurnog lekara, da ga dobro posluša, pregleda grlo i ako treba reaguje na vreme medikamentima.
Sve najbolje
Ksenija
U situaciji kada dete oseća bol u plućima, nema mestu čekanja, niti se treba igrati sa čajićima. U našem slučaju, bronhoopstrukcija se razvila za 24h samo zato što je tretirana kao nazeb-hoću reći, kod dece se brzo menja ili pogoršava stanje, ako ima uslova za to....recimo, bakterijska ili virusna infekcija.
Odvedite dete sutra kod dežurnog lekara, da ga dobro posluša, pregleda grlo i ako treba reaguje na vreme medikamentima.
Sve najbolje
Ksenija
Dala sam mu karamel mleko, Podbel caj sa medom, nocas je manje kasljao..ipak sutra idemo kod lekara..javi cu se