keloid pomoc

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
blekika69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 11:17 pm

keloid pomoc

Post od blekika69 »

Pre dve nedelje sam imala manju intervenciju koja ce mi ostaviti oziljak na vidnom mestu, pa vas molim da mi preporucite neki preparat koji ce spreciti da oziljak bude ruzan.Moguce je da ne podnosim tu vrstu konca jer mesta gde su bili konci izgledaju gore nego sam rez koji je mali. Imate li neki savet ?
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: keloid pomoc

Post od Ivanna Kraljica »

blekika69 napisao:Pre dve nedelje sam imala manju intervenciju koja ce mi ostaviti oziljak na vidnom mestu, pa vas molim da mi preporucite neki preparat koji ce spreciti da oziljak bude ruzan.Moguce je da ne podnosim tu vrstu konca jer mesta gde su bili konci izgledaju gore nego sam rez koji je mali. Imate li neki savet ?
scar zone krema,ali pre bih vam preporucila saljicev melem(jomeleop E)on ej mene spasao do sigurnog oziljka koji bi mi sada krasio lice,cak ni crtu nemam,nista nista nista,potpuno mi je otklonio,pa pokusajte,prijatnog je mirisa,i brzo upija
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

dve nedelje je jako malo vremena da se koza vrati na staro!

na svez oziljak nemoje koristiti nishta sto vam dermatolog ne preporuchi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
blekika69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 11:17 pm

Post od blekika69 »

Hvala vam obema na odgovoru, mislila sam da je bolje poceti sto ranije i htela da cujem nesto iz licnog iskustva.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

star oziljak i nov nisu isto, zato je bitno da se posavetujete sa dermatologom oko krema, i iskreno, ne verujem u kreme koje su komercijalno proizvedene, svaki oziljak i svachija koza ipak zahteva posebne supstance da bi bile aktivne na pravi nachin, zato je potrebno da odete kod dermatologa i da dobijete kremu po receptu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori