keloid pomoc
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
keloid pomoc
Pre dve nedelje sam imala manju intervenciju koja ce mi ostaviti oziljak na vidnom mestu, pa vas molim da mi preporucite neki preparat koji ce spreciti da oziljak bude ruzan.Moguce je da ne podnosim tu vrstu konca jer mesta gde su bili konci izgledaju gore nego sam rez koji je mali. Imate li neki savet ?
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: keloid pomoc
scar zone krema,ali pre bih vam preporucila saljicev melem(jomeleop E)on ej mene spasao do sigurnog oziljka koji bi mi sada krasio lice,cak ni crtu nemam,nista nista nista,potpuno mi je otklonio,pa pokusajte,prijatnog je mirisa,i brzo upijablekika69 napisao:Pre dve nedelje sam imala manju intervenciju koja ce mi ostaviti oziljak na vidnom mestu, pa vas molim da mi preporucite neki preparat koji ce spreciti da oziljak bude ruzan.Moguce je da ne podnosim tu vrstu konca jer mesta gde su bili konci izgledaju gore nego sam rez koji je mali. Imate li neki savet ?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
dve nedelje je jako malo vremena da se koza vrati na staro!
na svez oziljak nemoje koristiti nishta sto vam dermatolog ne preporuchi!
na svez oziljak nemoje koristiti nishta sto vam dermatolog ne preporuchi!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala vam obema na odgovoru, mislila sam da je bolje poceti sto ranije i htela da cujem nesto iz licnog iskustva.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
star oziljak i nov nisu isto, zato je bitno da se posavetujete sa dermatologom oko krema, i iskreno, ne verujem u kreme koje su komercijalno proizvedene, svaki oziljak i svachija koza ipak zahteva posebne supstance da bi bile aktivne na pravi nachin, zato je potrebno da odete kod dermatologa i da dobijete kremu po receptu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.