Veliki pozdrav svima
Za nekih godinu dana sam smršao popriličan broj kilograma(oko 30), i imao sam 125... Sad imam 95... Ali to je nebitno...
Nikad nisam zapravo mogao da vidim svoja rebra i grudni kos... Medjutim, sad kad sam smrsao, mogu da primetim da mi je leva strana grudnog kosa ispupcenija od leve... Nikad nisam imao problema sa tim, nemam nikakve bolobe i nista...
Ali me zanima samo da li treba da posetim fizioterapeuta mozda?
Hvala svima unapred
Pitanje u vezi grudnog koša
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Pitanje u vezi grudnog koša
Nema potrebe da idete igde, to je potpuno normalno kod ljudi, retko ko ima bash potpuno simetrichna rebra, tokom razvoja se formira oblik grudnog kosa a kilogrami koje pominjete su mogli da utichu ako ste bili gojazni i tokom razvoja! Posebno se primecuje razlika u nivou 8,9 i 10tog rebra koja se ne pripajaju direktno za grudnu kost vec preko hrskavice za grudnu kost pa nisu tako fiksirana kao ostala rebra tako da ce an njihov oblik i polozaj uticati i vezbanje, treninzi, odredjeni sportovi, sam rast, brzina rasta, gojaznost, odredjena oboljenaj pluca i srca...
Vishak kilograma je prikrivao rebra pa niste primecivali do sada, ali kao shto i sami vidite-ako nema tegoba, bolova ili bilo kakvih smetnji znahci da ste zdrava osoba!
Ps. ako Vam je za utehu i moja rebra su nesimetrichna
Vishak kilograma je prikrivao rebra pa niste primecivali do sada, ali kao shto i sami vidite-ako nema tegoba, bolova ili bilo kakvih smetnji znahci da ste zdrava osoba!
Ps. ako Vam je za utehu i moja rebra su nesimetrichna

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.