LPG laseri

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
magdalena radanovic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 10, 2006 11:16 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

LPG laseri

Post od magdalena radanovic »

Sada sam ja dobila ideju,kad nista ne pomazu tabletice i druge specije za mrsavljenje,da probam sa LPG laserom.
Metoda nije bas jeftina,znaci ceo tretman uklanjanja celulita u kombinaciji sa skidanjem viska kilograma, kosta 300 evra.

molim vas ,molim vas,neka mi neko kaze da li je probao sa ovom metodom,da li je korisno,da li ima losih strana... :-?
lena
magdalena radanovic
Novi član
Novi član

Nisam se dobro izrazila.
Nisu u pitanju laseri nego lpg tehnologija,ali nadam se da ste razumeli o cemu je rec :wink:
lena
andrijanap
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 09, 2006 4:52 pm

Post od andrijanap »

Moj savet ti nikako ne bi bio da ides opasno rizicno neprirodno nije trajno resenje i opet OPASNO ne moj da unistavas zivot bespotrebno koristi XXXXX meni je pomogao oko istog problema i ne samo meni mom ocu i jos dosta ljudi kojima sam preporucila moj mail je xxxx javi mi se pa cu ti reci kako da nabavis njihove proizvode a sto je najbitnije sa XXXXX sam resila mnoge zdravstvene probleme
magdalena radanovic
Novi član
Novi član

Hvala ti Andrijana! Upravo me je to i interesovalo,zbog cega je opasno,stetno...
lena
Odgovori