Pozdrav,
Povrijedio sam kicmu radeci military press u teretani i sada imam bol, otprilike na sredini stuba, u trakalnom dijelu. Problem je sto imam konstantnu utrnulost malog i domalog prsta na lijevoj ruci vec par dana. Da li mislite da je to povezano s ovom povredom? Moj otac je prosle godine imao mozdani udar sa slicnim simptomom, znaci oduzetost lijeve strane. Karakteristicna je utrnolost prstiju ruke bas kao i kod mene. Molim vas da prokomentarisete
Molim za pomoc - Povreda kicme!!!
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 12:48 am
Re: Molim za pomoc - Povreda kicme!!!
Odmah kod lekara i obavezna konsultacija neurohirurga!
-
- Novi član
Radio sam straiht leg raise i nema bolova u lumbalnom dijelu kicme, a neko je spomenuo da povreda cervikalnog dijela obicno dovodi do trnjenja u prstima ruke, mada ja imam bolove u torakalnom dijelu. Idem sad kod ljekara;)
-
- Novi član
Nisam uspio danas otici ljekaru jer ne radi, nazalost cu morati cekati do ponedjeljka, a vec je tri dana otkad se povreda desila.
Recite mi molim vas, da li je moguc oporavak ovog zivca i vracanje funkcije u ruku, te da ovi trnci prestanu?
Recite mi molim vas, da li je moguc oporavak ovog zivca i vracanje funkcije u ruku, te da ovi trnci prestanu?
javite se na pp ako ste ili niste resili bol u kicmi