Problem sa glavićem

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
mirko.r
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 09, 2010 8:22 am

Problem sa glavićem

Post od mirko.r »

Da budem kratak , iako problem traje dosta dugo .Pošto sam imao neke promene na glansu glavića spakujem se i odem kod doktora , posle pregleda dobijem mast "Nistatin " da mažem glavić i tablete istog naziva da pijem . Problem je rešen , ali ostali su ožiljci (tamnija boja) tamo gde se ljuštila kožica po glaviću . Posle nove posete doktoru preporuče mi da mažem glavić sa "Pantenol" kremom " i uz priču to će proći .

Ja se mažem već skoro mesec dana i nevidim da se išta kreće ka boljem , stoji kao što je i bilo . Na moje pitanje doktoru šta je bilo nešto promrmlja ali koliko sam ga razumeo bila je "Kandida" , i dobro sam razumeo dodatak da to vučem jako dugo da sam trebao ranije da dođem .

Pitanje za forumaše koji su imali sličan problem : Koliko će da traje ovo moje mazanje i da li da menjam kremu .Da li je bila dovoljno jedna kutija lekova "Nistatin" ?
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Problem sa glavićem

Post od Dr011 »

moguće je da se površina glavića izmenila zbog dugotrajne infekcije, ili se zbog toga samo duže oporavlja, pa budite strpljivi...ili infekcija mozda nije dobro ni izlečena...idite kod dermatovenerologa ili urologa na pregled...
Stole
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 18, 2010 8:52 pm

Post od Stole »

Pozdrav,
imao sam stafilokoku aureus na glansu i posle terapije od sedam dana sa kremom i antibioticima, zadnji bris mi je pokazao da je vise nema, unistena je (patogene bakterije i gljivice nisu izolovane). medjutim ja i dalje vidim neku " kruznu crticu" ili jedva primetnu flekicu. Bris je ustanovio da je sve u redu sa glansom ,ali ja vizuelno ipak vidim nesto. Da li sam se ja umislio, paranoisem? :( Sta da radim?
Stole
Novi član
Novi član

Post od Stole »

Stole napisao:Pozdrav,
imao sam stafilokoku aureus na glansu i posle terapije od sedam dana sa kremom i antibioticima, zadnji bris mi je pokazao da je vise nema, unistena je (patogene bakterije i gljivice nisu izolovane). medjutim ja i dalje vidim neku " kruznu crticu" ili jedva primetnu flekicu. Bris je ustanovio da je sve u redu sa glansom ,ali ja vizuelno ipak vidim nesto. Da li sam se ja umislio, paranoisem? :( Sta da radim?
zasto ne mogu da se izmene poruke?

jos da dodam.. nemam nijednu polnu bolest, radio sam sve uretralne i druge briseve.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

dok se ne vidi promena, tesko je da se kaze nesto o njoj...
flekica je mozda zaostatak ukoliko je infekcija dugo trajala, pa je potrebno duze vremena da se oporavi...ili je oziljak od povrede...ili nagnjecenje od vesa sto bi bila samo trenutna promena...a mozda nije nista, vec normalan sastavni deo tvog penisa...u svakom slucaju na slepo ne moze da se da pravi komentar...ono sto je bitno je da su nalazi ispitivanja negativni...
Stole
Novi član
Novi član

Post od Stole »

flekica je mozda zaostatak ukoliko je infekcija dugo trajala,
jeste, trajala je dugo, bio sam nemaran. Odgadajao sam dugo lecenje.
pa je potrebno duze vremena da se oporavi
Mislim da je ovo u pitanju.bar se nadam. Moram biti strpljiv.
...
.ili nagnjecenje od vesa sto bi bila samo trenutna promena.
da, i to mi se desava ponekad.
..a mozda nije nista, vec normalan sastavni deo tvog penisa...u svakom slucaju na slepo ne moze da se da pravi komentar...ono sto je bitno je da su nalazi ispitivanja negativni...
Sacekacu pa cu za jedno mesec dana ponovo da uradim bris za svaki slucaj.
Odgovori