aspermija

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
djokic79
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 24, 2006 9:14 pm

aspermija

Post od djokic79 »

--------------------------------------------------------------------------------

dva puta sam radio spermogram,i oba puta uopste nije bilo spermatozoida.radio sam i hormone i oni su bili u redu.urolog je pregledao testise i kaze da je duktus u redu,ali on se slabije bavi time pa mi je savetovao da odem na pregled kod dr Micica u BG!ima li jos neko slicna iskustva ,i postoje li neke"sanse"??
cedo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 07, 2005 10:16 pm

cao

Post od cedo »

Znas sta,,,nemam iskustva sa problemom koji navodis, ali sam mnogo puta procitao iskustva ljudi koji se jako zale na rad Dr Micica i njegove Uromedice...
Savetujem ti procitas neka iskustva koja mozes da nadjes i na ovom forumu, ali i na nekim drugim. Saljem ti jedan pa vidi..uglavnom kukaju na njega i njegove dijgnoze, ali najvise na cenu i kvalitet usluga.
pozdrav...
http://www1.serbiancafe.com/lat/diskusi ... 00.html?58
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Vragolasta Amfibija »

u tvojoj ustanovi je potrebno da ti urolog uradi jednu hirursku intervenciju koja se zove: Biopsija testisa.Uzme se malo tkiva testisa i to se pogleda pod mikroskopom(to gleda patolog u toj ustanovi).Ukoliko se u duktulima ne nadje germinativni epitel,ovo sad ne mogu da ti objasnjavam sta je...onda su ti mogucnosti da imas decu...veoma mi je zao,ali jednake nuli.Na srecu to nije jedini nalaz,moze se desiti da ti testisi proizvode spermatozoide ali da oni zbog nekih upala ne mogu da izadju u semenu tecnost.Tada je potrebno dalje ispitivanje...
Znaci,nije potrebno da ides na skupe preglede ukoliko ti se biopsijom pokaze nalaz da nema germinativnog epitela(to ce ti objasniti tvoj urolog) jer ti nikakve ama bas nikakve trave,cajevi,lekovi,operacije,intervencije nece pomoci,,jednostavno,tvoj organizam nema tkivo koje proizvodi spermatozoide.
Uzgred,sto se tice dr Micica,najglasniji su ljudi koji kude i koji su nezadovoljni nacinom i rezultatima lecenja,oni koji su zadovoljni lecenjem nece sigurno posecivati ovakve forume samo da bi hvalil doticne lekare,tako da,molim vas,opaske prihvatajte sa rezervom.
Odgovori