Postovani imam problema sa mehurom jer ne mogu do kraja da se izmokrim,mokraca ostaje u mehuru.
Nesto me presece i ne mogu,inace imam spusten mehur i 41 godinu.Imam konstantno curenje mokrace bez obzira da li spavam ili nesto radim.Imam overactive blader.
Idem na cistoskopiju krajem aprila.
Ne mokrim krv,imam cistu na levom jajniku 2,5cm.
Veliki pozdrav
problemi sa mehurom
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: problemi sa mehurom
Vasi simptomi odgovaraju problemu koji imate - spustenoj besici...
potrebno je uraditi ispitivanja i nakon toga ce se odrediti adekvatan nacin resavanja spustene besike u Vasem slucaju...
potrebno je uraditi ispitivanja i nakon toga ce se odrediti adekvatan nacin resavanja spustene besike u Vasem slucaju...
Re: problemi sa mehurom
Ja vam se naiskrenije zahvaljujem na vasem odgovoru!
Mislila sam da imam nesto u mehuru,jer sam imala jako velikih problema jos kao dete sa kamenom u bubregu,koji se posle zaglavio u mokracnom kanalu.
Ovo me podseca kada sam drugi puta imala kamen i kada sam se mucila da ga izmokrim jer je bio u besici.
Razlika je u tome jer sada ne mokrim krv.
Sto se tice presecanja,da ne mogu da se izmokrim nisam imala prije problema SA TIM izuzev kada sam imala kamen u besici.
Problemi su poceli prije 3 meseca,a spustenu besiku imam vec 2 godine.Curenje mokrace takode traje 2 godine.
Hvala vam na vasem odgovoru od srca,pozdrav
Mislila sam da imam nesto u mehuru,jer sam imala jako velikih problema jos kao dete sa kamenom u bubregu,koji se posle zaglavio u mokracnom kanalu.
Ovo me podseca kada sam drugi puta imala kamen i kada sam se mucila da ga izmokrim jer je bio u besici.
Razlika je u tome jer sada ne mokrim krv.
Sto se tice presecanja,da ne mogu da se izmokrim nisam imala prije problema SA TIM izuzev kada sam imala kamen u besici.
Problemi su poceli prije 3 meseca,a spustenu besiku imam vec 2 godine.Curenje mokrace takode traje 2 godine.
Hvala vam na vasem odgovoru od srca,pozdrav