Nesnosan bol u nozi
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 11:15 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Nesnosan bol u nozi
Imam 32 godine i bavim se plesom. Pre tri nedelje je počela da me boli leva noga (nisam nikakav bol osetila na treningu) i sve je gore. Inače imam problema sa kičmom, imam diskus herniju i išla sam ranije na terapije, ali ovo sad izgleda nije od toga, više imam utisak da me bole mišići. Bol kreće od Ahilove tetive i pruža se duž cele zadnje strane noge, najviše iza kolena. Širi se bukvalno svuda, od stopala do kuka. Tokom noći se bol smiri, ali kad ustanem osećam se kao da imam užarenu loptu koja šeta po mojoj nozi. Nisam još otišla kod lekara (sve u nadi da će samo proći), pritom još nisam sigurna da li sam trudna i ne smem da idem da snimam. Imate li predstavu šta bi moglo biti? Hvala unapred.
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Re: Nesnosan bol u nozi
Ako niste nishta drastichno promenili, tipa kilaze, obuce koju nosite ili u kojoj pleshete, treninga, peshachenja...onda se bojim da jeste od kichme.
Diskus hernije daje takav bol u vidu i peckanja i bash takve shetajuce tople senzacije duz nerva koji se od kolena deli na manje nerve i dale promene u radu mishica tipa grcheva, grchenja, fibrilacija, bola, osecaja kidanja u mishicu. Smiri se nocu a pojacha u toku aktivnosti i dana!
Za svaki sluchaj otidjite fizijatru na pregled, snimanje nije neophodno a oko trudnoce vec znate kao da reshite dilemu uradite test pa da znate kod lekara da kazete da li mozete na snimanje ili ne!
Diskus hernije daje takav bol u vidu i peckanja i bash takve shetajuce tople senzacije duz nerva koji se od kolena deli na manje nerve i dale promene u radu mishica tipa grcheva, grchenja, fibrilacija, bola, osecaja kidanja u mishicu. Smiri se nocu a pojacha u toku aktivnosti i dana!
Za svaki sluchaj otidjite fizijatru na pregled, snimanje nije neophodno a oko trudnoce vec znate kao da reshite dilemu uradite test pa da znate kod lekara da kazete da li mozete na snimanje ili ne!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 11:15 am
- Kontakt:
Re: Nesnosan bol u nozi
Hvala!
Išla sam danas kod doktorke, rekla mi je da jedino može da mi preporuči da stavljam led na nogu jer zbog potencijalne trudnoće ne sme ništa da mi preporuči. Pošto je za test još rano, rekla mi je da dođem kad ga uradim, pa da vidimo šta dalje. Inače, nisam se ugojila - pazim na to baš zbog kičme. U prvoj trudnoći sam dobila samo 6 kg baš zato što sam bila u panici od kočenja i sve je prošlo super. Mene je zbunilo što ovakav bol nikad do sad nisam osetila, to je bukvalno kao kad ti zubar čačka po živcu, tog intenziteta. Promenila sam plesne cipele, ali one su pravljene za moje stopalo i nisam primetila da su mi neudobne. Hvala još jednom na brzom odgovoru.
Išla sam danas kod doktorke, rekla mi je da jedino može da mi preporuči da stavljam led na nogu jer zbog potencijalne trudnoće ne sme ništa da mi preporuči. Pošto je za test još rano, rekla mi je da dođem kad ga uradim, pa da vidimo šta dalje. Inače, nisam se ugojila - pazim na to baš zbog kičme. U prvoj trudnoći sam dobila samo 6 kg baš zato što sam bila u panici od kočenja i sve je prošlo super. Mene je zbunilo što ovakav bol nikad do sad nisam osetila, to je bukvalno kao kad ti zubar čačka po živcu, tog intenziteta. Promenila sam plesne cipele, ali one su pravljene za moje stopalo i nisam primetila da su mi neudobne. Hvala još jednom na brzom odgovoru.