Pneumonia?!!

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
balkanika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 06, 2004 2:00 am

Pneumonia?!!

Post od balkanika »

Vec trecu godinu zaredom u ovom periodu nam se javljaju ovakve krize :(
Naime imam devojcicu staru 3 godina koja je rodjena kao nedonosce, zbog gestoze koju sam imala ustvari postojalo je neslaganje u datumima tako da je ona bila 7 dana u inkubatoru po rodjenju... ali bez ikakvih kriza i receno je da je to radi preventive jer su postojali znaci nezrelosti ali da je sa njom sve uredu.
Nakon prvog rodjendana desilo nam se da su konstatovali prvi put pneumoniju kod nas to uvek pocinje temperaturom visokom a da nikakvih drugih tegoba posebnih nemamo, uvek je grlo blago crveno, da bi se za tri dana cula upala pluca.
Ono sto mene brine je zasto se to desava bas svaki put u isto vreme? Januar/februar sto znaci da smo do sada imali tri krize ako ih mogu tako nazvati.
Sta bih trebala da uradim?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Pneumonia?!!

Post od drbgd »

dete obavezno treba da bude pregledano u institutu za majku i dete, ili u tirsovoj
Odgovori