Bol u kuku
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Bol u kuku
Već osam dana osećam bolove u predelu desnog kuka koji se širi celom dužinom noge sve do stopala.To mi otežava spavanje jer ne mogu zbog prisutnih bolova da zaspim u bilo kom položaju.Ne bavim se fizičkim aktivnostima,a priroda posla me vezuje za sedenje.Imam 28 god. i do sada nisam imala sličnih problema.Da li neko zna o čemu se radi?I kome bi trebalo da se javim zbog nastalih problema?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 03, 2005 11:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Po opisu najvise lici na probleme vezane za slabinsku kicmu. (Vrlo cesto se bol u kicmi projektuje tako da izgleda da potice iz kuka). Uglavnom se problem resava mirovanjem tokom nekoliko dana uz uzimanje lekova protiv bolova.
Ipak, da se ne bi pogresno protumacio uzrok bolova, najbolje je da se javite ortopedu ili neurologu radi pregleda
Ipak, da se ne bi pogresno protumacio uzrok bolova, najbolje je da se javite ortopedu ili neurologu radi pregleda
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kao sto rece g-din Jovanovic,obzirom da nisi imala problema sa kukom ranije,u tvojim godinama pre ce biti da je problem sa kicmom i to malko uznpredovao jer se bol siri duz noge.Ako bol potraje,pored standardnog pregleda(ortoped,neurolog,fizijatar) i ako nikakva terapija u skorije vreme ne pomogne,bilo bi dobro da se uradi CT kicme jer se na RO snimku nece videti nesto posebno.Mirovanje,lekovi,fizikalna terapija,spavanje na ledjima sa jastukom ispod kolena,na boku sa jastukom izmedju nogu.