problemi

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
uproblemu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2010 5:45 pm

problemi

Post od uproblemu »

Pozdrav svima.
Imam par problema, moguce da su povezani pa cu vam zato postaviti pitanja ovde.

Pre par (2-3) dana, javio mi se bol u donjem delu stomaka (skoro odma iznad polnog organa, tacno na sredini). Bol nije jakog inteziteta, ali dovoljan je da smeta. Najjace se oseti dok sedim savijen, radim trbusnjake ili se naprezem. Nisam podizao teze predmete u poslednje vreme. Malo cesce mi se javlja potreba za mokrenjem, ali sam i malo povecao unos tecnosti (cajevi). Ne pece me dok mokrim, nema krvi ili nekih drugih problema.
Takodje mi se javlja tup bol u testisima, isto ne jaceg inteziteta, najvise se oseti dok duze stojim ili hodam, mada se javlja i u drugim situacijama, bez nekog pravila. Na sistematskom pregledu u osnovnoj skoli mi je otkriveno da imam prosirene vene na testisima, ali je bilo u granicama normale pa nisam isao posle na kontrole.
i imam problema sa erekcijom. tj imam seksualnu zelju, ali mi se nekad desi da ne mogu da postignem (a ponekad odrzim) erekciju. sto se tice jutarnjih erekcija imam ih u proseku 5 u 7 dana i ne znam da li ima veze sa prethodnim stavkama.

imam zakazan pregled kod lekara za nedelju dana, ali bih voleo sto pre da saznam otprilike o cemu se radi. Drugih zdravstvenih problema nemam, nepusac sam, i retko konzumiram alkohol
Hvala unapred
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: problemi

Post od Dr011 »

mozda se radi o nekoj blazoj urinarnoj infekciji, uradices lab. analize kad budes otisao kod lekara pa ce se videti...
sto se tice varikocele, trebalo bi da to povremeno kontrolises, da se, ukoliko se uvecava, to uoci na vreme...
a sto se tice jutarnjih erekcija, odlicno je, ne postoji problem...
uproblemu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 28, 2010 5:45 pm

Re: problemi

Post od uproblemu »

Hvala na pomoci.

mada sam jos uvek zabrinut zbog bolova u testisima, a i zbog erekcije, posto mi je naglo opala "seksualna moc". jutarnje i nocne erekcije su mi relativno u normali, ali zato ostatak dana je dosta los :/
Odgovori