Masna koza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
ika014
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 04, 2009 9:15 pm

Masna koza

Post od ika014 »

Cao! Zna li ko koliko puta :wink: treba da se cisti masna koza i sta od preparata koristiti
Korisnikov avatar
SilverShark
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Sep 29, 2007 6:18 pm

Re: Masna koza

Post od SilverShark »

Najbolje je 2 puta-ujutro i uvece... Ako je bas masna mozes uzeti vlazne maramice bez alkohola i njima obrisati lice jednom izmedju ciscenja. Jako je bitno ne preterivati sa ciscenjem, ne koristiti alkohol, sapune KAO NI KOZMETIKU ZA BEBE I DECU jer su to preparati koji ce jos vise podstaci lucenje sebuma pa ces tako imati jos vise problema.
Uzimaj kozmetiku iskljucivo za masnu i mesovitu kozu. Izbegavaj suvise jaka sredstva i uzmi hidratantnu kremu ZA MASNU KOZU(ni slucajno obicne)!!!
Nemoj ocekivati da ce ti bilo koji preparat spreciti stvaranje sebuma (jer je regulacija na hormonskom nivou) ali pravilnim koriscenjem lice moze da ti izgleda cisto i zdravo a lucenje sebuma ce se postepeno smanjivati vremenom sa stabilizacijom hormonskog statusa (kod vecine)...
Ako te jos nesto interesuje-ti pitaj...
Goku
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 7:12 pm

Post od Goku »

Ja imam slican problem pa ne bih da otvaram novu temu. Zapravo, meni je koza masna ali samo mi je celo masno, a ostatak lica ne.
I kosa mi je neverovatno masna. Ne znam sta da radim i sta da mazem na celo da se ne masti toliko jer problem je to sto kada je masno ja ga
operem obicnim sapunom ili samo vodom i onda je koza nekako bas suva i peruta se-ljusti. Ne znam vise sta da radim, ide iz krajnosti u krajnos.
Molim za pomoc!
Goku
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 7:12 pm

Post od Goku »

:( HELLP :(
Odgovori