Problem sa rebrom (valjda)

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
mihajlosd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 06, 2009 1:42 am

Problem sa rebrom (valjda)

Post od mihajlosd »

Imam taj broblem da sam pre jedno 3-4 meseca primetio sa leve strane (da sam zensko rekao bih ispod leve sise :-) ali kako god, valjda ce biti jasno otprilike o cemu pricam) da mi se pojavilo kao neko zadebljanje na rebru (kao da je iskocilo, takav je osecaj) u odnosu na drugu stranu i katkad se desi da blago otekne i da malo poplavi (jedva primetno, ali da se uociti) i boli me pri dodiru na to mesto, ali nista preterano, i samo na jaci pritisak, ovako je sve u redu. I da napomenem, posto pretpostavljam da bi to bilo sledece pitanje, da li sam se negde udario? Nesto se ne secam da sam se negde udario, doduse treniram rukomet u kome ima dosta fizckog kontakta, od kojih veliku vecinu i ne osetim dok sam u igri, ali, misli, setio bih se valjda da me je neko udario tako jako da mi rebro pomeri...:-) Jeste da nemam nekih vecih problema, ali sta ga znas, posto ne prolazi, kao sto sam naveo vec 3-4 meseca, rekoh da se posavetujem sa ljudima koji su kompetentni i daleko strucniji po tom pitanju.
goranelag
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Feb 19, 2010 1:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa rebrom (valjda)

Post od goranelag »

Ja sam ko klinac pao sa drveta na ledja i tad mi je iskocilo rebro, slicno kao sto si ti opisao. Dan danas mi stoji tako, smeta mi pri saginjanju i ponekad imam otezano disanje, uglavno pri fizickim aktivnostima. Verovatno je i tebi izazvano nekim udarcem.
Odgovori