izliv u zglobu?
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
izliv u zglobu?
Da li stvarno niko ne zna sta znaci nalaz:izliv u talokruralnom zglobu?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: izliv u zglobu?
To znachi da u talokruralnom tj gornjem skochnom zglobu imate izliv, niste napisali kog je porekla technost ili to ni lekar nije ustanovio.
Verovatno se radi o posledini traumatske povrede zgloba, ovakav se izliv ili punktira ili ostavi sam da se resorbuje, tako ostavljajuci priraslice i oziljno tkivo u samom zglobu!
Ako niste do sada saradjivali sa fizoterapeutima moj savet je da shto pre potrazite iskusnog terapeuta i pochnete sa vezbama.
Verovatno se radi o posledini traumatske povrede zgloba, ovakav se izliv ili punktira ili ostavi sam da se resorbuje, tako ostavljajuci priraslice i oziljno tkivo u samom zglobu!
Ako niste do sada saradjivali sa fizoterapeutima moj savet je da shto pre potrazite iskusnog terapeuta i pochnete sa vezbama.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Re: izliv u zglobu?
Ne pise kog je porekla tecnost..Hteo sam samo da znam da li je to nesto ozbiljno dok ne odem kod ortopeda,sto treba da uradim sledece nedelje..imam problem sa tim zglobom vec godinu ipo dana,nisu to neki bolovi al ne mogu da se bavim sportom pa se plasim da mi to ne ostane zauvek...ali videcu to sledece nedelje,hvala u svakom slucaju za odgovor