bol oko prepone i butini.molim za pomoc

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
severijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 6:42 pm

bol oko prepone i butini.molim za pomoc

Post od severijan »

od pre par dana osecam blagi bol u rejonu oko desne prepone i u gornjoj polovini butine.ponekad osetim i u kolenu..nije to jak bol,ne da ne mogu da spavam od njega i ne osecam ga non stop.juce na primer uopste nisam osecao nista a danas opet se javio.takodje, par dana pre toga ga takodje nisam osecao..hteo bih da naglasim da bol ne osecam bas u preponi vec malko,par centimetara ispod nje.
bol se pojacava kada mnogo hodam i imam stalno neko osecanje napetosti u tom delu noge.kada legnem da spavam par puta sam osetio kao da mi se nesto grci unutra i pulsira ali bez bola.

moram da naglasim da sam tri zadnje godine proveo na radnom mestu gde sam provodio osam do deset sati za racunarom i da sam pre jedno mesec dana prestao tamo da radim i mnogo se vise krecem nego ranije,ako to ima neke veze.

molim za pomoc, ne mogu kod lekara, vise nemam zdravstvenu knjizicu ,a moram da cekam mesec dana da mi izdaju novu na birou.
Odgovori