laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
pipicvrca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 12:29 am

laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa

Post od pipicvrca »

Da li je neko radio lasersku lipolizu u lečenju "hidradenitis suppurativa" i kakva su iskustva?
onixmac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 2:54 pm

Re: laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa

Post od onixmac »

pipicvrca napisao:Da li je neko radio lasersku lipolizu u lečenju "hidradenitis suppurativa" i kakva su iskustva?
Dobro je da si pokrenula ovu temu, i mene zanima ista stvar:)
pipicvrca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 12:29 am

Post od pipicvrca »

hej, hej, kako si? Pa vidim da ponekog zanima ali niko da da odgovor. Mogli bi mi da budemo pioniri, pa da se vratimo ovde i sami odgovorimo na naše pitanje, ha, ha. Pustih e-mail u neku kliniku, povodom ovoga ali još nema odgovora. Kako napreduješ sa oporavkom?
onixmac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 12, 2010 2:54 pm

Post od onixmac »

pipicvrca napisao:hej, hej, kako si? Pa vidim da ponekog zanima ali niko da da odgovor. Mogli bi mi da budemo pioniri, pa da se vratimo ovde i sami odgovorimo na naše pitanje, ha, ha. Pustih e-mail u neku kliniku, povodom ovoga ali još nema odgovora. Kako napreduješ sa oporavkom?

Nemam vise nikakvih bolova.... Sve je super.... Ja cekam odgovor iz jedne klinike da dobijem informaciju koliko je to pouzdano i da mi dadu cenu... Definitivno cu to uraditi.... Gubi samo onaj koji ne probava....
Odgovori