laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa
Da li je neko radio lasersku lipolizu u lečenju "hidradenitis suppurativa" i kakva su iskustva?
Re: laserska lipoliza u lečenju hidradenitisa
Dobro je da si pokrenula ovu temu, i mene zanima ista stvar:)pipicvrca napisao:Da li je neko radio lasersku lipolizu u lečenju "hidradenitis suppurativa" i kakva su iskustva?
hej, hej, kako si? Pa vidim da ponekog zanima ali niko da da odgovor. Mogli bi mi da budemo pioniri, pa da se vratimo ovde i sami odgovorimo na naše pitanje, ha, ha. Pustih e-mail u neku kliniku, povodom ovoga ali još nema odgovora. Kako napreduješ sa oporavkom?
pipicvrca napisao:hej, hej, kako si? Pa vidim da ponekog zanima ali niko da da odgovor. Mogli bi mi da budemo pioniri, pa da se vratimo ovde i sami odgovorimo na naše pitanje, ha, ha. Pustih e-mail u neku kliniku, povodom ovoga ali još nema odgovora. Kako napreduješ sa oporavkom?
Nemam vise nikakvih bolova.... Sve je super.... Ja cekam odgovor iz jedne klinike da dobijem informaciju koliko je to pouzdano i da mi dadu cenu... Definitivno cu to uraditi.... Gubi samo onaj koji ne probava....