ovako, nemam neki poseban problem osim sto su mi ponekad ruke ispucale ili sam bled u licu, suva kosa mozda i slicno...ali nista posebno i nista alarmantno...
imam puno obaveza tako da sam iscrpljen, jedem 1-2 puta dnevno i to uglavnom brzu hranu... zbog toga od skoro pijem beviplex a pre par nedelja sam presao na oligovit kapsule...
to je sto se tice vitamina, da li ima neko da preporuci neke bolje mozda ?
sto se tice gvozdja, sta mi preporucujete? kakav je taj tothem, moze li se kupiti bez recepta?
GVOZDJE I VITAMINI
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Re: GVOZDJE I VITAMINI
A da uključiš "brzo" voće? I to može s' nogu. Pa ima i "brzo" povrće: npr, šargarepa, kupus, peršun....nekilik89 napisao:ovako, nemam neki poseban problem osim sto su mi ponekad ruke ispucale ili sam bled u licu, suva kosa mozda i slicno...ali nista posebno i nista alarmantno...
imam puno obaveza tako da sam iscrpljen, jedem 1-2 puta dnevno i to uglavnom brzu hranu... zbog toga od skoro pijem beviplex a pre par nedelja sam presao na oligovit kapsule...
to je sto se tice vitamina, da li ima neko da preporuci neke bolje mozda ?
sto se tice gvozdja, sta mi preporucujete? kakav je taj tothem, moze li se kupiti bez recepta?
Oligovit su OK i jedne od najjeftinijih. Možda da probaš pored njih i Hemofarmov Cink+Selen, pogotovo što u Oligovitu nema folne kiseline. Meni pomaže da se razbudim. A možeš da, ako ti novac nije problem, počneš da piješ Mamavit (jeste da je za trudnice, ali... treba jedino da vodiš računa da piješ uveče posle večere nekih pola sata do sat vremena jer nekima zna da bude muka od njih) Uostalom, nekada - pre najezde raznih specijalizovanih multivitaminskih preperata, i Oligovit je bio rezervisan za trudnice.
Ali, ali... ništa bez pravog voća i povrća.