Ocnjaci

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Asja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2006 3:51 pm

Ocnjaci

Post od Asja »

Moja beba ima, za neki dan 4.meseca. Nicu joj cetiri zubica!!!
Prvo je dobio dva dole, u duetu, a sada mu izlze, zamislite ocnjaci... :roll: Ne mogu da verujem, jer su mom starijem sinu ocnjaci izasli tek tamo negde posle 7.meseci.Znam da redosled izbijanja nije isti kod svakog deteta, ali opet kazem, ocnjaci su mi nestobrzo izasli...da li se nekome to desilo... :roll:
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

nista strasno, sve je to normalno, ima dece kojim za 2-3 meseca izbiju sve 1.2.3 i 4, bitno je da rastu, mada bi po pravilu trebale da idu donje jedinice, pa gornje jedinice (one uvek izbijaju u paru za par dana), a onda dvojke, pa trojke, ....
Ali sve je to individualno
double trouble is my life
brunette
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 15, 2005 2:15 pm
Kontakt:

Post od brunette »

Znam jednog bebija tu... imao je prvo donje jedinice, a onda gornje dvojke...
Pa... neko vreme je bio drakulica, ali sada je... zubato stvorenje.
Ne brini.
Asja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Feb 21, 2006 3:51 pm

.

Post od Asja »

Hvala svima na odgovorima, sada mi je lakse! :roll:
Diamond
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 13, 2005 1:26 pm

Post od Diamond »

veki30 napisao:nista strasno, sve je to normalno, ima dece kojim za 2-3 meseca izbiju sve 1.2.3 i 4, bitno je da rastu, mada bi po pravilu trebale da idu donje jedinice, pa gornje jedinice (one uvek izbijaju u paru za par dana), a onda dvojke, pa trojke, ....
Ali sve je to individualno
Samo moram malo da sipravim veki30, prvo idu 1. pa 2. pa 4. pa tek onda trojke, mada je ipak to sve individualno! :D
Mama
Odgovori