Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.
Moja beba ima, za neki dan 4.meseca. Nicu joj cetiri zubica!!!
Prvo je dobio dva dole, u duetu, a sada mu izlze, zamislite ocnjaci... Ne mogu da verujem, jer su mom starijem sinu ocnjaci izasli tek tamo negde posle 7.meseci.Znam da redosled izbijanja nije isti kod svakog deteta, ali opet kazem, ocnjaci su mi nestobrzo izasli...da li se nekome to desilo...
nista strasno, sve je to normalno, ima dece kojim za 2-3 meseca izbiju sve 1.2.3 i 4, bitno je da rastu, mada bi po pravilu trebale da idu donje jedinice, pa gornje jedinice (one uvek izbijaju u paru za par dana), a onda dvojke, pa trojke, ....
Ali sve je to individualno
Znam jednog bebija tu... imao je prvo donje jedinice, a onda gornje dvojke...
Pa... neko vreme je bio drakulica, ali sada je... zubato stvorenje.
Ne brini.
veki30 napisao:nista strasno, sve je to normalno, ima dece kojim za 2-3 meseca izbiju sve 1.2.3 i 4, bitno je da rastu, mada bi po pravilu trebale da idu donje jedinice, pa gornje jedinice (one uvek izbijaju u paru za par dana), a onda dvojke, pa trojke, ....
Ali sve je to individualno
Samo moram malo da sipravim veki30, prvo idu 1. pa 2. pa 4. pa tek onda trojke, mada je ipak to sve individualno!