Otok u predelu lakta na desnoj ruci nakon teretane
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Otok u predelu lakta na desnoj ruci nakon teretane
E ovako, krenuo sam prosle nedelje u teretanu, i do sada sam imao tri treninga, medjutim na trecem sam se malo pretrenirao a mozda sam i povecao na vecu tezinu, u svakom slucaju sledece jutro sam primetio blagi otok kod lakta na desnoj ruci, nije me nista bolelo ni sada ne boli, proslo je 2 dana od tada i primetio sam da je otok malo spao, ali zanima me sta bi to moglo da bude i od cega?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Otok u predelu lakta na desnoj ruci nakon teretane
Zasto su tezine povecana vec na trecem treningu?
Da li su vezbe dozirane samo za tebe ili raidsh kao vecina dece sa ofrlja uradjenim vezbama i tezinama?
otok tkiva je znak zapaljenja, upale ligamenata ili mishica, sindrom prenaprezanja tkiva! Takva rauma naastaje nepravilnim treningom tj upravo takvim ponashanjem, povecavanjem tezina a da prethodne nisu savladane 100%, tj u 6 serija po 12 ponavljanja bez pojave zamora, ni lokalnog ni hronichnog zamora mishica i ligamenata.
Svaki drugi i agresivniji trening je besmislen i odlichan poligon za povrede i tvoje druzenej za lekarima u buducnosti!
Da li su vezbe dozirane samo za tebe ili raidsh kao vecina dece sa ofrlja uradjenim vezbama i tezinama?
otok tkiva je znak zapaljenja, upale ligamenata ili mishica, sindrom prenaprezanja tkiva! Takva rauma naastaje nepravilnim treningom tj upravo takvim ponashanjem, povecavanjem tezina a da prethodne nisu savladane 100%, tj u 6 serija po 12 ponavljanja bez pojave zamora, ni lokalnog ni hronichnog zamora mishica i ligamenata.
Svaki drugi i agresivniji trening je besmislen i odlichan poligon za povrede i tvoje druzenej za lekarima u buducnosti!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.