BRUSNICA

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

BRUSNICA

Post od dolce-vita »

Poz svima,

Posto se mom malom dopala brusnica koju ja jedem, interseuje me da li smem da mu dajem da jede i koliko kolicinski? :) Ima 19 meseci.

Hvala
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
zaza-ns
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 14, 2010 2:46 pm

Re: BRUSNICA

Post od zaza-ns »

pozdrav,
moji klinci imaju 2,5 god i grickaju brusnicu odavno. mislim da nikako ne moze da im naskodi cak sta vise ona je izuzetno zdrava. a kolicina pa ne znam...moji pojedu po desetak brusnica :)
Korisnikov avatar
dolce-vita
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Nov 06, 2008 8:32 pm

Post od dolce-vita »

Hvala Zazo, tek sam pocela da mu dajem, mislim da ne moze da skodi, brusnica je prirodni antibiotk.
Dajte mi dete od tri godine da od njega napravim coveka!

Slika
wiseslawa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 20, 2006 6:34 pm

Post od wiseslawa »

Moje devojke jedu brusnicu od otprilike navršene godine dana. Grickaju je sa ostalim suvim voćem, ili je stavljam za doručak u neku kašu od žitarica. Mljac...
Mamine tri ženske:
E 07/2003
P 04/2007
N 02/2009
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

I moje dete je povremeno gricka. Ne moze da skodi. Kolicina zavisi od njenog raspolozenja, ali moja i onako mrlja tako da nije neka velika kolicina u pitanju....
sofia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 07, 2005 2:29 am

Post od sofia »

Moj sin to ne voli da gricka, ali obozava caj od brusnica (dve kasike suvih brusnica u 3 dl vode). To nam je preporucio i nefrolog kad je imao Eserihiju. Pocela sam da mu dajem kad je napunio godinicu.
Odgovori