Gruba koza na laktovima
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 05, 2009 10:52 am
Gruba koza na laktovima
kao mali dosta sam padao i laktovi su mi uzasni....gruba je koza bash i ne izgleda bash lijepo...sta da radim???
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Gruba koza na laktovima
Kad god stignesh masiraj i mazi Pantenol na laktove! Ili neku masniju kremu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
ok ,hwala a koliko wremena ce biti potrebno da mi se makne ? koza jeste dosta gruba......
- tamaraft
- Stalni član
zavisi koliko budesh vredan u mazanju i od tvoje koze, zaista niko ne moze sa sigurnoschu da ti kaze za koliko vremena!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
masna krema, kao što reče Tamara, može i pavlovićeva da posluži, i izbegavaj da se oslanjaš na laktove: Nema pridržavanja glave dok sediš za stolom i slično, jer u suprotnom nema značajnijeg poboljašanja.
-
- Novi član
ok xwala remi a ima li jos sta da mogu da uradim ....citao sam da limun pomaze i soda bikarbona ....ima li jos nesto sto bi mi pomoglo da se rijesim owog problema ?
Ako počneš danas redovno da mažeš (bar jednom dnevno) i maksimalno izbegavaš "laktanje" imaš dobre šanse da proleće dočekaš sa čistim laktovima. Pantenol, pavlovićeva, kreme koje sadrže u sebi bademomovo i/ili maslinovo ulje, pa pre toga bar jednom nedeljno piling da skloniš "lošu" kožu.
- tamaraft
- Stalni član
Limun i bikarbona bi odrdili piling tog dela koze, i izbeljivanje, mozesh naravno da probash, da uklonish tako onaj odumrli deo koze, ali ne smehs to da radish svaki dan, mozda jednom u 10 dana, ako ti koza to dobro podnosi, ako nema crvenila, bola...ali svakako, zamashcivanje morash da radish kremama.
-
- Novi član
ok xwala wam od danas sam poceo .........
-
- Novi član
tamaraft posto nema nidje plantoderm da kupim jer se wise ne proizwodi mogu li da kao zamjenu da koristim jekoderm?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 16, 2007 9:08 pm
- Kontakt:
Sve sam probala što ste naveli i ništa mi nije pomoglo.aleksandar11 napisao:tamaraft posto nema nidje plantoderm da kupim jer se wise ne proizwodi mogu li da kao zamjenu da koristim jekoderm?
Proletos odem prvi put na selo u radnu akciju sredjivanja bašte i napadnu me krpelji. Svako veče pred tuširanje brisala sam telo alkoholom, ruke i noge posebno . Posle izvesnog vremena primetim da su mi laktovi čisti i glatki kao svila

Meni još uvek čudno zvuči, al nemam više problema sa laktovima.

-
- Novi član
xwala na odgoworu poqsacu a koliko wremena treba da prodje da bi se totalno iscistili (laktovi) ?