osecaj stranog tela u grlu

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
crni_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 05, 2009 11:21 am

osecaj stranog tela u grlu

Post od crni_ns »

Sve je pocelo pre dva meseca.......grlo me je jako peklo i bolelo......uzeo sam Sinacilin. Nedelju dana......bol je prosao ali se posle 2 dana povratio. Opet uzmem Sinacilin i opet isto. Kada se treci put bol javio vec sam bio malaksao i oboleo od gripa. Bolovi su se prosirili svuda po telu, misici, kosti....temperatura do 38. Morao sam da lezim. Otisao sam i kod lekara. Prepisan mi je Hemomicin. Uradio sam i bris grla. Bio je negativan.
Posle te terapije i kada sam ozdravio od gripa, javio mi se osecaj prisustva stranog tela u grlu. Ne tera me na kasalj ali me nervira neverovatno. Stalno me tera da gutam. Sad mi se grlo i susi. Bio sam kod specijaliste ORL i pregledom je ustanovio da su glasne zice mal ozadebljane i dao mi je terapiju inhaliranja Deksazonom i Pantenolom. Presing u slucaju da je mozda neka alergija i da sisam tablete Tantum Verde. Medjutim, od toga mi ni malo nije bolje. Ne znam sta da radim. Da li je u pitanju hronicna upala grla koja se duze leci ili je nesto drugo??
Sead.A
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Nov 28, 2009 1:56 pm

Re: osecaj stranog tela u grlu

Post od Sead.A »

proverite funkcije tiroidnog zlezda,dali se kod vas javio promuklost?uzimate li neke tablete?a moguce da je i psihickog porekla,kiselina u zeluca i dvanaesetnika i prestanite sa pusenje ako to uradite poz
Odgovori