Ovako imao sam kondilome i mollescum contagiosum ali sam uspesno posle dosta vremena uspeo da ih se resim...
Ali sam pre par dana primetio na kozi izmedju glavica i prenisa,odnosno malo ispod prelaza(tamo gde se nalaze zlezde(one bele trackice)) da mi je izasla kao neka mala izraslina koja lici na te zlezde ona jedva se vidi ali iz profila izgleda da je malo spicasta i onda se vidi,ali mi ne lici na kondilome i to sto sam pre imao,pa ne neznam sta to moze da bude,da li je neko imao slicna iskustva,znaci da li je to isto zlezda(mada mi je cudno sto je jedna jedina tu na toj tankoj kozici ispod ostalih) ili moze biti nesto 4to..
Hvala unapred pozdrav!
Bela izraslina,zlezda ili ne?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Re: Bela izraslina,zlezda ili ne?
Cini mi se je to zlezda, to nije nista strasno, ja sam imao tako nesto i isao sam da mi to uklone. A nisam valjda ni morao.
Pa nemam pojma valjda je to,nije mnogo velika,ali me samo buni sto se odjednom pojavila!?Pera90ns napisao:Cini mi se je to zlezda, to nije nista strasno, ja sam imao tako nesto i isao sam da mi to uklone. A nisam valjda ni morao.
Bolje idi kod lekara da proveris.
mozda jeste samo ta "zlezda", a mozda je ponovo izrastao neki kondilom...u svakom slucaju mora da se vidi da bi se znalo o cemu se radi, zato bolje na pregled...
OK,ali uvek kada su mi izlazili izadje mi bar 4,5 kondioma,a sada samo "ovaj" jedan,i to na mestu na kome nikad nije bio,a i samo jedan je?
A i da je kondilom,trebao bi da raste valjda?Dr011 napisao:mozda jeste samo ta "zlezda", a mozda je ponovo izrastao neki kondilom...u svakom slucaju mora da se vidi da bi se znalo o cemu se radi, zato bolje na pregled...
i ja imam nesto slicno bas kao i ti i ne znam sta da radim.
Jel mozes da slikas i da postavis?
Jel mozes da slikas i da postavis?
nemogu jer nemam tel sa kamerom..
jel mozes ti?
jel mozes ti?